CLIPE de COŞMAR: Peste 20 de copii au ajuns la spital după ce au fost ÎNŢEPAŢI cu un BOLD de colegi

Incident grav în Târgovişte unde 23 de copii au ajuns la spital după ce au fost înţepaţi cu un bold de doi colegi. Elevii s-au plâns conducerii şcolii, iar acum sunt toţi sub supravegherea medicilor.

23 ian. 2014, 10:25
CLIPE de COŞMAR: Peste 20 de copii au ajuns la spital după ce au fost ÎNŢEPAŢI cu un BOLD de colegi

23 de elevi de la Şcoala „Coresi” din Târgovişte au ajuns la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean, după ce doi elevi de clasa a VII-a i-au înţepat cu un bold. Copiii s-au plâns profesorului de serviciu, care împreună cu directoarea, au luat decizia transportării elevilor la spital, scrie adevarul.ro.

Incidentul a avut loc, miercuri dimineaţă, în timpul unei pauze. Părinţii au fost alertaţi de către conducerea şcolii care i-a îndemnat să-i ducă pe copii la secţia de boli infecţioase. Cei doi elevi vinovaţi nu sunt la prima abatere, motiv pentru care părinţii copiilor sunt speriaţi şi cer ca ei să fie pedepsiţi.

„Copiii, împreună cu părinţii, s-au prezentat la spital după ce, se pare că au fost înţepaţi de alţi copii. Am primit recomandarea pentru ca toţi copiii să se prezinte la la laboratorul Direcţiei, pentru testarea gratuită a HIV, dar şi pentru hepatitele B şi C”, a declarat dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Şi poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

Citeşte şi 22 de elevi s-au intoxicat cu bomboane aduse la şcoală de un coleg