Clipe de groază în avion: Un pasager a vrut să deschidă uşa aeronavei în mijlocul zborului

Clipe de groază trăite de pasagerii unui avion din Statele Unite. Un bărbat a încercat să deschidă uşa aeronavei, chiar în timpul zborului. A fost oprit la timp de un alt pasager.

15 apr. 2014, 13:29
Clipe de groază în avion: Un pasager a vrut să deschidă uşa aeronavei în mijlocul zborului

Un avion al companiei Southwest Airlines a fost nevoit să aterizeze pe un alt aeroport, la circa o oră după decolare, pentru a-l scoate pe bărbat din aeronavă.

„Un anumit domn a decis că vrea să-l vizităm pe Dumnezeu, aşa că a decis să deschidă uşa avionului Southwest Airlines când eram deja în aer”, a spus un martor.

Pasagerii au urmărit cu groază acţiunile bărbatului.

„S-a ridicat, s-a dus în spatele avionului şi a încercat să deschidă uşa. Una dintre însoţitoarele de zbor a început să ţipe. Pasagerii strigau şi ei după ajutor”, a precizat alt martor.

Bărbatul a fost imobilizat de un alt pasager, care a reuşit să-l doboare. Pilotul a decis apoi să se îndrepte către cel mai apropiat aeroport, unde a aterizat în siguranţă. Acolo, tânărul de 23 de ani, Joshua Carl Lee Suggs, a fost coborât din aeronavă şi preluat de autorităţi.

Motivul gestului său este însă necunoscut. Nu se ştie nici dacă acesta consumase alcool sau vreo substanţă interzisă, însă martorii spun că pupilele sale erau dilatate şi vorbea incoerent.