Clipe de groază la Londra. Martorii atacurilor teroriste. „Am văzut un bărbat în roşu, cu un cuţit imens în timp ce înjunghia un om”

Martorii celor două atacuri teroriste de la Londra, de pe Podul Londrei şi de la Borough Market, de sâmbătă noapte, au relatat momentele de groază prin care au trecut şi scenele terifiante la care au asistat. "Printre oamenii pe care îi zăream cum fugeau îngroziţi, deodată am văzut un bărbat, îmbrăcat în roşu, cu un cuţit imens, de peste 25 de centimetri, înjunghiind un om, de trei ori", a relatat un martor, scrie The Telegraph.

04 iun. 2017, 12:26
Clipe de groază la Londra. Martorii atacurilor teroriste. „Am văzut un bărbat în roşu, cu un cuţit imens în timp ce înjunghia un om”

Ben şi Natalie au relatat, pentru BBC Radio 5, că se aflau în afara Borough Market şi se îndreptau spre intrare, când au văzut tot ce s-a întâmplat, informează MEDIAFAX.

„Printre oamenii pe care îi zăream cum fugeau îngroziţi, deodată am văzut un bărbat, îmbrăcat în roşu, cu un cuţit imens, de peste 25 de centimetri, înjunghiind un om, de trei ori. Se pare că cel din urmă ar fi încercat să intervină în mijlocului haosului, să îl oprească pe atacator, dar nu a avut ce face. A fost înjunghiat cu sânge rece până s-a prăbuşit la pământ”, a povestit Ben.

Citeşte şi Atacatorii din centrul Londrei probabil că erau „terorişti islamişti radicali”, afirmă ministrul de Interne britanic

Potrivit acestuia, atacatorul ulterior a plecat de la locul faptei, însoţit de o persoană, spre Southwark Tavern. În minutul următor, îşi aminteşte Ben, acesta a văzut cum un scaun metalic este aruncat spre atacator.

„După am auzit trei împuşcături, clar focuri de armă şi am început să fugim”, a mai relatat martorul.

O altă femeie, aflată într-un restaurant pe Rochester Walk, aproape de Podul Londrei, a povestit, pentru Press Association, că era cu cineva, în interiorul localului, când a văzut trei bărbaţi intrând în restaurant şi înjunghiind o persoană în faţă şi alta în stomac.

Citeşte şi Un român s-a bătut cu teroriştii în timpul atacului de la Londra în care au murit 7 oameni. „Adu bâta, parul ăla mare….” VIDEO

„Unul dintre ei avea un cuţit mare. A intrat în restaurant şi a început să dea ture. Cred că pe toţi care le ieşeau în cale i-au înjunghiat şi dărâmau lucruri în calea lor. Noi ne-am ascuns”, a povestit aceasta.


loading...
Partenerii noștri