Clipe de groază pe autostradă. Un autocar cu români a fost cuprins de flăcări VIDEO

Un autocar la bordul căruia se aflau 44 de cetăţeni români care mergeau în Germania a ars, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Ungaria. Din fericire, oamenii au reuşit să se salveze. Autocarul cu toate bagajele lor au ars însă în totalitate.

30 dec. 2013, 08:30
Clipe de groază pe autostradă. Un autocar cu români a fost cuprins de flăcări VIDEO

Autocarul cu români a luat foc în zona localităţii Lebeny din nord-vestul Ungariei.

Pe drum, în jumătatea din spate a autocarului era foarte cald, iar în partea din faţă oamenii erau nevoiţi să stea îmbrăcaţi, ca afară. Până la urmă au cerut şoferului să ridice temperatura şi imediat am simţit că maşina s-a umplut de fum. Şoferul a oprit într-o parcare. Am coborât cu toţii. Unul dintre pasageri a vrut să-şi scoată bagajul din cală şi când a deschis uşa a observat că totul era cuprins de flăcări. Ne-am îndepărtat cu toţii de locul incendiului şi la foarte scurt timp întregul autocar a luat foc„, a declarat pentru ziarulunirea.ro unul dintre pasageri.

Şoferii şi toţi pasagerii au evacuat autocarul nevătămaţi, iar, ulterior, au fost cazaţi de autorităţile ungare în clădirea unei şcoli din apropiere. Firma transportatoare a trimis un autocar de rezervă, care a ajuns la faţa locului duminică dimineaţă, pentru a prelua cetăţenii români şi a-i transporta la destinaţie.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă toţi pasagerii au rămas fară bagaje, ele făcându-se scrum odată cu autocarul. Pentru bagajele distruse pasagerii au primit câte 100 de euro, reprezentând avansul din despăgubirea datorată de firma care deţine autocarul.