Clipe de groază pentru Messi. Familia sa a fost sechestrată de şapte tâlhari

O bandă alcătuită din şapte hoţi a descins în locuinţa părinţilor Antonellei Roccuzzo, logodnica lui Lionel Messi, situată într-un cartier select din oraşul argentinian Rosario. Fotbalistul a aflat groaznica veste înainte de meciul pe care FC Barcelona l-a pierdut în Primera Division, scor 0-1, cu Malaga.

24 feb. 2015, 07:15
Clipe de groază pentru Messi. Familia sa a fost sechestrată de şapte tâlhari

Şapte infractori bine organizaţi au pătruns vineri în locuinţa familiei consoartei lui Messi, situată în luxosul cartier Funes Hills Miraflores, din oraşul Rosario. După ce au neutralizat paza, aceştia i-au sechestrat mai bine de o oră pe părinţii Antonellei Roccuzzo, timp în care au scotocit casa şi au furat bani şi alte obiecte de valoare.

Citeşte şi Messi a intrat în legendă. Este cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor

Tâlharii nu au fost prinşi şi nici identificaţi, ei purtând cagule în timpul atacului. poliţia argentiniană susţine că aceeaşi bandă a acţionat asemănător şi în alte două jafuri consemnate în provincia Santa Fe.

Lionel Messi a primit vestea jefuirii socrilor săi chiar înaintea partidei pe care FC Barcelona a pierdut-o sâmbătă, acasă, cu Malaga, scor 0-1.