Clipe de groază trăite de un sportiv care a scăpat fără răni din accidentul de pe DN2: Toţi urlau, ţipau…

Vlăduţ Marinoiu este singurul handbalist care a scăpat nevătămat din teribilul accident de circulaţie produs duminică seara, în apropiere de Râmnicu Sărat, în urma căruia trei dintre colegii săi de echipă şi-au pierdut viaţa.

16 nov. 2015, 08:46
Clipe de groază trăite de un sportiv care a scăpat fără răni din accidentul de pe DN2: Toţi urlau, ţipau…

În urma accidentului şi-au pierdut viaţa handbaliştii Daniel Mandu (25 de ani), Daniel Bârloagă (20 de ani) şi Robert Bucă (19 ani), iar antrenorul echipei CSU Târgovişte, Aurel Iancu, are fisură craniană. De asemenea, mai mulţi sportivi au fost răniţi şi se află internaţi în spital.

Citeşte şi Trei handbalişti de la CSU Târgovişte au murit în accidentul de pe DN2. Imagini de la locul tragediei VIDEO

Singurul din microbuz care a scăpat fără răni este Vlăduţ Marinoiu. Încă sub şocul celor trăite, tânărul a declarat la scurt timp după accident: „Am oprit, fiersese apa la motor. Şoferul s-a dat jos, totul a durat două minute. M-am trezit în faţa microbuzului. Am fost singurul care n-a avut nici o rană. Colegii mei… nici nu ştiu. M-am dat jos, toată lumea urla, toată lumea ţipa. Am sunat la salvare, mi-am sunat părinţii. Eram 11 sportivi, antrenorul şi şoferul în microbuz”, a spus Vlăduţ.

Mărturisirea lui Vlăduţ, după momentul 4:20 al clipului: