Clipe de panică în Azuga! Un urs a încercat să dărâme gardul unei case! Cum a fost alungat

Un urs a fost filmat de localnicii din stațiunea Azuga în timp ce încerca să pătrundă într-o gospodărie. Acesta a rupt mai multe scânduri din gard în încercarea de a intra în curte.

14 mart. 2021, 19:21
Clipe de panică în Azuga! Un urs a încercat să dărâme gardul unei case! Cum a fost alungat

Clipe de panică în Azuga! Un urs a încercat să dărâme gardul unei case! Animalul a rupt mai multe scânduri din gard și a fost alungat de persoanele care au surprins momentul și care l-au urcat pe rețelele de socializare.

Clipe de panică în Azuga. Conform imaginilor, doi urși au coborât în stațiunea, iar unul dintre aceștia a încercat să intre într-o gospodărie.  Ursul a rupt scânduri din gard şi a încercat de mai multe ori să îl doboare, fiind alungat de localnici care au început să facă zgomot şi să ambaleze motorul maşinii.

Citește și: EXCLUSIV! De ce vor politicienii să omoare urşii din România şi de când au devenit ei o problemă?! De la “noi am fost aleşi de oameni nu de ursi” la “toţi căutăm să mâncăm cea mai mare bucată de carne!” Reactia WWF, singurii care mai apără urşii din ţară!

În urmă cu câteva zile, la Predeal, un turist a fost fugărit pe pârtie de urs. În urmă cu câteva săptămâni, un pui de urs a fost filmat în timp ce traversa o zonă în care se aflau turiști, în apropiere de zona de telescaune.

Încă un urs a băgat spaima în turiştii de pe pârtie

Un urs a băgat spaima în turiștii de pe o pârtie din Predeal. Un monitor de schi a avut prezenţă de spirit şi a reuşit să-l atragă pe animal departe de oameni, în pădure. În imaginile postat pe internet se vede cum animalul iese din pădure şi vine spre schiorii de pe pârtia Cocoşul. Un monitor de schi a reuşit în cele din urmă să-l alunge în pădure.

Monitorul de schi a avut prezenţă de spirit şi a încercat să ţină ursul departe de turişti, încercând să-l alunge în pădure. La un moment dat, bărbatul pleacă pe schiuri iar ursul îl urmăreşte.

„Nu ai voie aici. Nu e voie, gata, pa, ursulica… hai. Hai concurs, hai dupa mine. Esti un zapacit, Eu zic sa te duci in padure”, îi spunea bărbatul ursului.