Clipe înfiorătoare pentru Saveta Bogdan. La un pas de tragedie, în drumul spre America. ”Am crezut că mor de spaimă”

Saveta Bogdan a trecut prin clipe înfiorătoare, în drumul spre vacanța din America. A plecat la fiica sa, dar nici prin minte nu i-a trecut de ceea ce urma să i se întâmple.

06 mai 2023, 18:49
Clipe înfiorătoare pentru Saveta Bogdan. La un pas de tragedie, în drumul spre America. ”Am crezut că mor de spaimă”

Saveta Bogdan a decis să plece pentru trei luni în America, acolo unde locuiește fiica ei. Din când în când, îndrăgita interpretă călătorește în America, pentru a petrece timp alături de fiica ei și de soțul acesteia.

Așa s-a întâmplat și acum, însă nici prin minte nu i-a trecut artistei ce avea să pățească.

Prima problemă întâmpinată a fost în aeroportul din Istanbul. Din cauză că acesta este foarte mare, artista s-a pierdut. Saveta Bogdan spune că i-ar fi plăcut să fie cursă directă, pentru a-i fi mai ușor, însă, evident, acest lucru este imposibil. Norocul ei a fost un domn care a ajutat-o.

„Aeroportul din Istanbul este foarte mare, mi-a fost foarte greu să mă descurc. Norocul meu a fost că până la urmă am cunoscut un domn, foarte drăguț, m-a ajutat”, a declarat Saveta Bogdan pentru Spynews.

Asta nu este tot, că problemele s-au ținut lanț de ea. Coșmarul a venit abia în avion, atunci când zborul a întâmpinat foarte multe turbulențe. Saveta Bogdan a dat de greu și în aeroportul din Chicago, din cauză că i-a întârziat bagajul câteva ore. Nici când a ajuns la fiica ei nu a fost mai bine.

„A fost un drum cu peripeții! M-am speriat foarte tare, noroc că aveam pastilele pentru tensiune la mine. Am crezut că mor de spaimă, asa ceva nu am mai pățit niciodată. M-am speriat foarte tare, am stat în aer 40 de minute, nu ne lăsau să aterizam la Chicago. La Chicago nu venea bagajul, a venit bagajul tuturor, al meu nu. Am stat 2 ore și jumatate în aeroport, la un moment dat am crezut că mi-au pierdut bagajul. Când am ajuns era foarte frig si ningea. Fiica mea s-a oprit la cumpărături și a uitat să lase mașina pornită. Când au venit din magazin, m-au găsit congelată”, a declarat Saveta Bogdan pentru Spynews.

Saveta Bogdan, dată în judecată de un coleg de breaslă

Interpreta de muzică populară l-a acuzat pe artistul Nicolae Datcu de infidelitate, spunând despre acesta că ar fi încercat să-și înșele soția. Bărbatul, deranjat de spusele artistei, a hotărât să își facă dreptate în instanță.

Saveta Bogdan, invitată în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, a dezvăluit că Nicolae Datcu ar fi încercat în urmă cu mai mulți ani să plece în Franța, pentru a se întâlni cu o altă femeie, înșelând-o astfel pe soția sa cu care este împreună și acum.