Clipe teribile pentru Leo Iorga: a trecut prin a treia operaţie de anul acesta

2019 e un an plin de încercări pentru Leo Iorga. După două operații suferite la singurul său plămân, solistul a trecut cu bine peste a treia intervenție chirurgicală, la picior, și aceasta crucială în lupta lui cu cancerul.

22 aug. 2019, 06:05

Dacă intervențiile chirurgicale anterioare, la care a fost supus în prima parte a anului, au fost realizate de oncologi germani de la o clinică din Hamburg, cea de-a treia a avut loc la o clinică din țară, așa că i-au putut fi alături în permanență soția, Paula, și copiii săi, Edy și Paul.

„Operația la piciorul stâng suferită de Leo a decurs bine. Acum se află în convalescență, în recuperare medicală. Ascultă și respectă sfatul medicilor, dar îl ajută și încurajările prietenilor. Își dorește să fie cât mai repede pe propriile picioare și pe scenă”, a spus soția artistului, potrivit Libertatea.

Luptătorul Leo, 54 de ani, e destul de slăbit, ne spun apropiații, dar are curaj, răbdare, credință și speranța că tratamentul pe care-l urmează îl va vindeca. Își dorește din tot sufletul să cânte iar pentru fanii săi, alături de vechii lui camarazi de la Compact B, la spectacolul anivesar pe care trupeții și-au propus să-l organizeze la toamnă, când împlinesc patru decenii de activitate. De zece ani într-o luptă crâncenă cu boala, Leo Iorga a suferit mai multe intervenții chirurgicale la plămâni, cap și un picior.