Clipe teribile pentru o fată de 14 ani! A fost operată de urgenţă după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un bărbat de 44 de ani

O copilă de 14 ani din judeţul Dâmboviţa a ajuns pe mâna medicilor după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un bărbat de 44 de ani. Acesta a fost reţinut, iar anchetatorii cer arestarea preventivă.

26 oct. 2019, 15:28
Clipe teribile pentru o fată de 14 ani! A fost operată de urgenţă după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un bărbat de 44 de ani

Vineri seară, medicii de la un spital din Pucioasa au anunţat poliţia despre faptul că la camera de gardă a unităţii sanitare s-a prezentat o tâmără de 14 ani, care prezintă sângerări vaginale abundente care ar fi putut fi cauzate de un act sexual.

Având în vedere starea gravă de sănătate a tinerei, medicii de la spitalul din Pucioasa au decis să o transfere la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Medicii au declarat că fata a prezentat stări de leşin, dar şi sângerări vaginale în urma unui raport sexual. Sarea de sănătate a tinerei este bună după intervenţia chirurgicală.

S-a stabilit că fata, care este elevă, ar fi avut relaţii intime liber consimţite cu un bărbat de 44 de ani din localitate.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de act sexual cu un minor, iar anchetatorii au formulat propunere de arestare preventivă pe numele său.

Un nou caz „Caracal” şochează România! Victimele erau ţinute legate şi violate. Poliţiştii au intervenit de urgenţă