Clipul care a scandalizat internetul. O fetiţă de 8 ani conduce pe un drum îngheţat, cu 100 km/oră

Un bărbat din St. Petersburg îşi îndeamnă fiica de 8 ani să meargă cu viteză pe o şosea îngheţată, iar când acul vitezometrului arată 90 km/oră el îi spune să apese mai tare pedala de acceleraţie.

27 feb. 2013, 19:00
Clipul care a scandalizat internetul. O fetiţă de 8 ani conduce pe un drum îngheţat, cu 100 km/oră

Rusul Dmitri Mihulhik poate fi numit pe bună dreptate drept „cel mai inconştient tată din lume”, după ce şi-a obligat fiica în vârstă de numai 8 ani să conducă maşina familiei pe un drum public, acoperit de gheaţă, cu o viteză de 100 km/oră.

Întreaga scenă a fost filmată chiar de părinţi copilului, aflaţi şi ei în maşină, iar tatăl inconştient este auzit spunându-i fetiţei sale, când acul vitezometrului arată 90 km/oră: „Încetează să te mai uiţi ce viteză ai, apasă acceleraţia, nu fii speriată!„. Mai mult, în ciuda vitezei, nimeni din maşină nu poartă centură de siguranţă.

După postarea clipului pe internet, reacţiile vehemente la adresa tatălui au apărut instantaneu şi nu puţin au fost cei care au cerut decăderea lui din drepturile părinteşti. Un cometariu ce se vrea critic este totuşi destul de amuzant: „Şi eu am învăţat să conduc tot cam la aceeaşi vârstă, pe o autostradă pustie, dar părinţii mei nu m-au lăsat să depăşesc 80 km/oră„.

Poliţia din St. Petersburg a deschis o anchetă în cazul lui Dmitri Mihulhik, dar se pare că el nu riscă mai mult de o amendă de 2.500 de ruble (aproximativ 63 de euro).

 

Rusia, ţara tuturor posibilităţilor: Cu tancul şi cu elicopterul pe şosea VIDEO