Clipul care i-a cucerit pe fanii La Casa de Papel. Neymar și ‘El Profesor’ au făcut senzaţie pe internet

Neymar, celebrul fotbalist brazilian, a devenit şi mai apreciat odată ce şi-a dezvăluit pasiunea pentru unul dintre cele mai îndrăgite seriale, La Casa de Papel, în care a apărut și el.

09 sept. 2021, 12:37
Clipul care i-a cucerit pe fanii La Casa de Papel. Neymar și ‘El Profesor’ au făcut senzaţie pe internet

La Casa de Papel a ajuns la sezonul cu numărul 5. Zilele trecute a apărut penultimul sezon al serialului, iar fanii de pretutindeni sunt în extaz.

Cu această ocazie a apărut pe retețelele sociale un clip cu Neymar, care dansează alături de Alvaro Morte, „El Profesor”, protagonistul producției. Fotbalistul Neymar este îmbrăcat în salopeta în care sunt îmbrăcați actorii.

Neymar a apărut și el în sezonul al treilea al serialului Casa de Papel. Scena nu a fost difuzată inițial din cauza scandalului în care a fost implicat fotbalistul, acesta fiind acuzat de viol. După ce Neymar a scăpat de gravele acuzații, șefii Netflix s-au răzgândit și au hotărât să reîncarce scena în care apare celebrul fotbalist.

Sezonul 6 din La Casa de Papel va apărea în decembrie 2021

Ultima parte din serial va apărea pe 3 decembrie 2021. Acesta e unul dintre cele mai vizionate seriale din istoria televiziunii spaniole, care a luat o amploare deosebită la nivel global.

Povestea continuă după ce La Banda este închisă de peste 100 de ore în Banco de Espańa şi a reuşit să o recupereze pe Raquel Murillo, fost inspector de poliţie şi actuala Lisabona, ce se prefigurează drept noul lider al grupului. Însă banda trece printr-unul din cele mai grele momente după ce l-a pierdut pe unul dintre ai săi.