Clotilde Armand a transmis primul mesaj public după anunţul că Daniel Tudorache ar fi câştigat alegerile la sectorul 1

Două firme din Sectorul 1 al Capitalei, aflate în relaţie contractuală cu primăria, au fost penalizate pentru nerespectarea standardelor de calitate a lucrărilor făcute, a comunicat Clotilde Armand.

12 mai 2021, 14:51
Clotilde Armand a transmis primul mesaj public după anunţul că Daniel Tudorache ar fi câştigat alegerile la sectorul 1

Anunţul a fost făcut de primarul Clotilde Armand, care spune că Primăria Sectorului 1 a blocat garanţiile depuse de firme, în valoare de aproape un milion de lei.

„Am luat o decizie fără precedent la Primăria Sectorului 1. Două societăţi aflate în relaţii contractuale cu Primăria vor fi penalizate pentru nerespectarea standardelor de calitate a lucrărilor efectuate. Am decis să blocăm garanţia de bună execuţie la două societăţi care au crezut că pot încasa bani publici fără să-şi facă treaba la care erau obligate prin contract.

Clotilde Armand: „Vremea lucrărilor de mântuială şi a lui merge şi-aşa a trecut”

Valoarea totală a garanţiei de bună execuţie este de 942.492,97 lei…. Toate societăţile care au contracte cu noi trebuie să înţeleagă că nu vom mai tolera nerespectarea prevederilor contractuale şi că nu vom mai închide ochii la încălcarea termenelor şi a standardelor de calitate a lucrărilor. În Sectorul 1, vremea lucrărilor de mântuială şi a lui «merge şi-aşa» a trecut”, a anunţat Clotilde Armand, pe Facebook.

Potrivit Primăriei, cele două firme ar fi trebuit să planteze arbori şi arbuşti în mai multe zone din Sectorul 1, cum ar fi: Bucureştii Noi, Gara de Nord, Ştirbei Vodă, Mihalache-Turda, Titulescu-Banu Manta, Şoseaua Pipera, Calea Victoriei, Aviatorilor, Floreasca şi Romană.

Citeşte şi: Gabriela Firea a răbufnit după ce înfiinţarea Comisiei de anchetă privind pandemia a fost respinsă în Parlament: Şi-au bătut joc de oameni. Peste 5300 de decese Covid-19 nu au fost raportate


loading...
Partenerii noștri