Clotilde Armand, declarații halucinante! Cât este nevoie pentru a asfalta o stradă: „Dacă vrei să o faci corect este imposibil să te încadrezi în trei ani”

12 04. 2024, 17:58

Primărița de la Sectorul 1, Clotilde Armand, face gafă după gafă. De această dată, a încercat să își justifice eșecul în ceea ce privește problma din Chitilia Triaj, însă afirmațiile ei i-au adus un deserviciu și mai mare. Aceasta a afirmat că pentru o stradă „realizată corect” nu au cum să fie suficienți 3 ani. Pe de altă parte, în alte sectoare ale Bucureștiului, trei ani au fost suficienți pentru primarii de acolo pentru a duce la captă proiecte mult mai ample decât o simplă asfaltare. În timp, ce franțuzoaica de la primărie se lamentează în podcasturi, locuitorii din Chitilia Triaj se confruntă zilnic cu drumuri mocirloase și lipsa utilităților.

Citește și: Volodimir Zelenski a ajuns în România, în plin război în Ucraina. Unde a aterizat liderul ucrainean

„Facem străzile cu cadastru, cu rețele, cu tot. Dar pentru școli, avem 10 clase de construit în câteva luni. Soluția pe care am găsit-o a fost să mutăm niște funcționari publici, de la ADP, și de la DGASPC. Am golit niște clădiri, și le-am transformat în școli”, a declarat Clotilde Armand în cadrul podcast-ului moderat de Cosmin Nedelcu „Micutzu”.

Clotilde Armand a pus în discuție problema asfaltării străzilor din Sectorul 1, iar declarațiile au fost halucinante.

„O stradă asfaltată pe care vrei să o faci corect, conform legii, este imposibil să te încadrezi în trei ani”, a afirmat Clotilde Armand.

Dacă privim comparativ, perioada care pentru Clotilde Armand a părut mult prea scurtă pentru asfaltarea unor străzi, a fost suficientă pentru alți primari ai Capitalei au reușit să facă pasaje rutiere și parcuri de la zero. Este vorba de pasaje în sectoarele 3 și 4, și de un parc nou, Liniei, în sectorul 6.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reiterat într-un podcast, condus de Cosmin Nedelcu „Micutzu”, că în timpul mandatului său a convertit clădiri în școli, subliniind că a realizat deja „o școală nouă, de la zero” în trecut. Însă, în realitate, primarul a direcționat elevii Colegiului de muzică George Enescu să-și desfășoare studiile de violoncel și contrabas într-o fostă clădire administrată de ADP, situată în spatele Casei Presei, chiar dacă colegiul este localizat în centrul Capitalei, pe strada Occidentului.

Citește și: Drama românilor în statistici! Dumitru Chisăliţă: „11.611 oameni stau în prezent în locuinţe fără energie electrică, dintre care 40% sunt copii”