Clotilde Armand, după remanierea lui Stelian Ion: Cîţu a dat foc coaliţiei pentru lupta internă din PNL. A ales prost, iar greşelile se plătesc scump

"Premierul a dat foc coaliţiei de guvernare", a declarat Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, după ce acesta l-a remaniat pe Stelian Ion din fruntea Ministerului Justiţiei.

01 sept. 2021, 22:04
Clotilde Armand, după remanierea lui Stelian Ion: Cîţu a dat foc coaliţiei pentru lupta internă din PNL. A ales prost, iar greşelile se plătesc scump

„Prim-ministrul României a dat foc coaliției de guvernare pentru lupta internă din PNL. Și a ales prost. A doua oară. Iar greșelile se plătesc. Scump. Mizerabil și mișelesc gest”, a spus Clotilde Armand.

Declaraţia vine la scurt timp după ce Florin Cîţu a spus că îl remaniază pe Stelian Ion, ministrul Justiţiei. Lucian Bode a fost propus interimar.

„Am semnat cererea de revocare din funcție a ministrului Justiției, Stelian Ion. Nu permit nimănui să șantajeze poporul român. I-am informat pe liderii coaliției despre revocarea lui Stelian Ion. Am trimis președintelui României documentul cu revocarea ministrului Stelian Ion. Îmi doresc ca partenerii noștri de la USR PLUS să nu aleagă ieșirea de la guvernare.Vă asigur că această guvernare continuă”, a declarat Florin Cîţu.

Şi Dan Barna a avut o primă reacţie după ce a aflat de remaniere.

„Florin Cițu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puțin un Guvern. Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoții nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Cițu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Și asta pentru că înșală cu cinism și rea voință așteptările unui electorat care a cerut altceva. Florin Cîțu trebuie să plece”, a afirmat Dan Barna.