Clotilde Armand, mesaj către cei care candidează la şefia USR: Politica nu este un festival de poezii

Clotilde Armand nu va candida pentru preluarea funcţie de preşedinte al Uniunii Salvaţi România. Anunţul a venit la scurt timp după ce fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu și-a anunțat candidatura pentru şefia formaţiunii.

02 oct. 2017, 10:49
Clotilde Armand, mesaj către cei care candidează la şefia USR: Politica nu este un festival de poezii

„Nu candidez pentru nicio funcție, nu mă interesează nicio funcție la viitorul congres. Politica nu este un festival de poezii, unde fiecare încearcă să recite cel mai frumos și ceilalți aplaudă, politica înseamnă acțiune, opoziție reală și fapte concrete”, a declarat ea pentru Dcnews.

”Cea mai importantă funcție este cea de cetățean implicat, gata să își sacrifice timpul și viața profesională pentru binele comun. În rest, succes tuturor candidaților” a subliniat Clotilde Armand.

Citeşte şi: Trei candidaţi pentru funcţia de preşedinte al USR

Mesajul virulent vine dupã ce în acest sfârșit de sãptãmânã, Vlad Alexandrescu, fostul ministru al Culturii, a anunțat cã se va bate pentru preluarea partidului.

Pânã acum, contracandidați îi sunt doi parlamentari ai USR, Cristian Seidler și Dan Barna.

Congresul extraordinar al Uniunii Salvați România pentru alegerea viitorului presedinte va avea loc pe 28 octombrie, la Poiana Brasov.