Clotilde Armand, reacţie fulger după imaginile difuzate de România TV în scandalul fraudei de la alegeri. „Justiția nu minte. Nu am intrat niciodată în camera cu voturile”

Clotilde Armand a reacţionat, vineri seara, după ce România TV a publicat noi imagini scandaloase din dosarul fraudei de la alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Edilul Sectorului 1 susţine că nu a intrat "niciodată în camera unde se numărau voturile".

06 aug. 2021, 23:32
Clotilde Armand, reacţie fulger după imaginile difuzate de România TV în scandalul fraudei de la alegeri. „Justiția nu minte. Nu am intrat niciodată în camera cu voturile”

Clotilde Armand a făcut precizări, după ce România Tv a difuzat imagini uluitoare în care candidata USR a fost filmată în timp ce s-ar fi aflat ilegal în camera în care erau depozitaţi sacii cu voturi.

„Câteva precizări pentru televiziunile care difuzează imagini cu “Clotilde cu mâna pe voturi!” și spun că eu aș fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu . Seamănă dar nu răsare.

Sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache și ale avocatului acestuia de a distrage atenția de la dosarele deschise de DNA”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, reacţie furibundă după imaginile România TV cu Clotilde Armand, filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi: DEMISIA! Procurorul să emită mandate de reţinere pe numele LOR!

Clotilde Armand: „De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile și nimeni nu-i crede”

„De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile și nimeni nu-i crede. Pentru că Justiția nu minte. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acționa în judecată pe toți cei care sunt părtași la manipularea aceasta grosolană.

Văd că s-a grăbit și președintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle. Ciolacu, schimbați-vă ochelarii”, a mai precizat primarul Sectorului 1.

Reacţia lui Clotilde Armand vine după ce România TV a intrat în posesia unor imagini bombă! Pe filmările surprinse de camerele de supraveghere în noaptea de 29 septembrie 2020 ar apărea Clotilde Armand, alături de membri ai USR în sala Biroului Electoral de Sector 1 în care se aflau sacii cu voturi, o sală care, în mod normal, trebuia să fie sigilată.

Citeşte şi: IMAGINI BOMBĂ! Clotilde Armand, filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi după alegerile de la Primăria Sectorului 1