Clotilde Armand, reacţie furibundă după ce Marcel Ciolacu a cerut intervenţia preşedintelui în scandalul de la Sectorul 1. „N-am crezut că PSD şi conducătorii lui suferă atât de tare că au pierdut alegerile”

Primarul Sectorului 1 a reacţionat după ce Marcel Ciolacu, liderul PSD, a cerut intervenţia preşedintelui Klaus Iohannis pentru a apăra democraţia în Sectorul 1.

09 aug. 2021, 08:39
Clotilde Armand, reacţie furibundă după ce Marcel Ciolacu a cerut intervenţia preşedintelui în scandalul de la Sectorul 1. „N-am crezut că PSD şi conducătorii lui suferă atât de tare că au pierdut alegerile”

Clotilde Armand a ironizat noile atacuri lansate de PSD prin care este acuzată de fraudarea alegerilor de la Primăria Sectorului 1.

„Noi imagini cu preşedintele PSD disperat că şi-a pierdut diamantele. Se solicită intervenţia preşedintelui României şi a armatei PSD să fiu înlăturată de la primărie. Sincer, n-am crezut că PSD şi conducătorii lui suferă atât de tare că au pierdut alegerile. De 9 luni sunt în stare de şoc. Înţeleg că liderii PSD au apelat şi la bloggerul lor de renume mondial (Adrian Năstase) ca să mintă despre mine. Nu-i rău. Este cel mai bun semn că reforma noastră de la primărie este eficientă”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Citește și: Marcel Ciolacu, reacţie furibundă după imaginile România TV cu Clotilde Armand, filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi: DEMISIA! Procurorul să emită mandate de reţinere pe numele LOR!

Clotilde Armand: „Mai bine strângeţi bani de la liderii PSD pentru că aveţi de plătit vreo 100 de milioane facturi restante pentru gunoi”

De asemenea, edilul Sectorului 1 i-a transmis şi un mesaj lui Marcel Ciolacu: „Domnule Ciolacu, până strângeţi semnăturile să mă demiteţi mai bine strângeţi bani de la liderii PSD pentru că aveţi de plătit vreo 100 de milioane facturi restante pentru gunoi”

Citeşte şi: Apar noi detalii de la frauda din Sectorul 1. Camerele de supraveghere ar fi fost acoperite cu hârtie. Dan Tudorache: Hârtia de pe camera unde erau voturile s-a dezlipit!

Reacţia lui primarului Sectorului 1 vine în contextul în care Marcel Ciolacul, liderul PSD, a susţinut că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să intervină deoarece este în pericol democraţia şi să facă şedinţă CSAT pe această temă, având în vedere imaginile difuzate de România TV cu Clotilde Armand care ar fi intrat în camera cu voturi în seara alegerilor.

Mai mult, martorii spun că sacii cu buletine de vot au fost scotociți de Clotilde Armand, însă edilul susține că altcineva este pe filmare.

Și soțul ei se vede în aceeași clădire, pe imagini. Anchetatorii i-ar fi identificat deja pe toți cei prezenți în clădirea Biroului Electoral de Sector. Imobilul are însă mai multe intrări, unele dintre ele subterane sau nesupravegheate video.

”Jandarmii au acționat la ordinul guvernului. Cel mai elcovent a fost tot ce s-a petrecut în yiua de 30, atunci când procurorul a spus că are COVID, apoi au început la 30 de minute să intre useriștii.

Deci, multe, multe persoane care nu aveau ce să caute, nu aveau voie să intre, jandarmii nu aveau voie să îi lase să intre. Asta în sine e fraudă. Din ce am înțeles, camera unde erau sacii, avea ceva lipit pe ea însă s-a dezlipit, așa am putut vedea ce s-a petrecut. Eu nu știam inițial că aceste camere au fost acoperite cu hârtie.

Există o intrare prin spate, cu scară rulantă, care are acces la Biroul Electoral. Poate trbuie să știm dacă jandarmii au trecut prin acel registru.”, a spus Dan Tudorache, la România TV.