Clotilde Armand taie şi spânzură: Angajaţii care nu mai au spor de antenă. Banii vor fi investiţi în educaţie şi şcoli!

Clotilde Armand a anunţat că o categorie de angajaţi din Sectorul 1 nu va mai primi sporul de antenă.

24 feb. 2021, 14:02
Clotilde Armand taie şi spânzură: Angajaţii care nu mai au spor de antenă. Banii vor fi investiţi în educaţie şi şcoli!
Mediafax FOTO

Clotilde Armand taie şi spânzură. Edilul spune că banii de sporuri vor fi redirecţionaţi către educaţie şi şcoală.

Clotilde Armand taie şi spânzură: Angajaţii care nu mai au spor de antenă. Banii vor fi investiţi în educaţie şi şcoli!

„Angajații de la Administrația Domeniului Public Sector 1 (ADP S1) sunt foarte supărați pentru că am decis mutarea acestora din imobilul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4, în sediul respectiv vreau să construim viitoarea Școală Regală. Sunt aproape 100 de angajați. O parte sunt relocați în Piața Mureș și o altă parte în clădirea din Șoseaua Odăi.

Astăzi am aflat uluită că toți acești angajați beneficiau încă din anul 2016 de spor de antenă, adică 15% în plus la salariu și multe zile libere plătite. Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administrație în baza unei expertize realizată de o firmă privată iar de atunci și până acum nu a mai fost reactualizată. Am verificat personal pe site-ul ANCOM și am constatat că nu este absolut nici o problemă privind radiațiile din această zonă, nivelul acestora este de sute sau mii de ori mai mici decât limitele legale.

Pentru a nu exista alte îndoieli cu privire la siguranța cetățenilor și implicit a angajaților, am cerut tuturor subordonatelor și direcțiilor primăriei care plătesc acest spor de antenă în valoare de 15% din salariu, să-și actualizeze expertizele de măsurare a radiaților cu Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații. Tot astăzi, am solicitat ANCOM să verifice dacă există vreo problemă cu nivelul radiațiilor în imobilul din Bulevardul Poligrafiei nr. 4 pentru a nu fi o problemă cu proiectul Școlii Regale.

Până atunci, îi anunț pe toți angajații ADP care vor fi mutați din sediul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4 că nu vor mai beneficia de acest spor de antenă, banii aceștia vor fi investiți în educație și școli.”, a spus Clotilde Armand, pe Facebook.

De altfel, bucureştenii care aruncă gunoaie pe străzile din Sectorul 1 riscă amenzi de până la 5.000 de lei. Verificările în teren vor fi făcute în permanență, 24 de ore din 24, prin echipaje ale Poliției Locale.

Citeşte şi: Clotilde Armand îi sancţionează pe cei care aruncă gunoiul pe stradă. Se dau amenzi uriaşe


loading...