Clotilde susţine că îi cheamă pe acţionarii majoritari ai Romprest la dialog. Ciutacu reacţionează dur şi face dezvăluiri: „Hai sictir cu mafioţeniile voastre!”

Primarul Sectorului 1 anunţă că a chemat la dialog reprezentanţii companiei Detaco LTD, despre care afirmă că ar fi acţionarii majoritari ai Romprest, firma delegată să furnizeze serviciile de salubritate în Sectorul 1 şi care este într-un conflict deschis cu autorităţile locale.

09 feb. 2021, 20:20
Clotilde susţine că îi cheamă pe acţionarii majoritari ai Romprest la dialog. Ciutacu reacţionează dur şi face dezvăluiri: „Hai sictir cu mafioţeniile voastre!”

Clotilde Armand continuă războiul cu Romprest, dar declară că ar încerca să pună capăt conflictului prin chemarea la discuţii a acţionarului majoritar al firmei de salubrritate, însă Victor Ciutacu, jurnalistul România TV, a făcut marţi o dezvăluire bombă despre cine ar fi în spatele acestui acţionar.

„Absolut întâmplător, acționarul minoritar de bine din Romprest, slăvit de propagandă că-și prezintă scuze bucureștenilor și se oferă să caute soluții cu singurul bebeluș alb din maternitatea cu negrișori, pre numele său mirenesc Clotilde Armand, e firma defunctului Florian Walter. Care acum e pe mâna lu’ fiu-său și care, pe foamea asta, ca să facă și el un bănișor alb pentru zile negre, l-a mandatat întru reprezentare pe mult prea cinstitul Maricel Păcuraru.

Da, patronul de la Realitatea, ăla care a stat în pușcărie cu Miron Mitrea și care se pregătește să se întoarcă la locul răcoros. Numai că, înainte să plece iar pe cursă, încearcă să preia în folos propriu prăvălia cu gunoieri.

Hai sictir cu mafioțeniile voastre de prostit proștii, ordinarilor!

P.S. Abia aștept noile dezvăluiri cu strigături de pe marginea șanțului pe care le va face irezistibila consultantă care a reușit performanța de a-și nenoroci toți șefii și de a cădea veșnic în picioare după fiecare parastas la nivel politic înalt”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Clotilde Armand îi cheamă la discuţii pe acţionarii majoritari ai Romprest

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îl invită la dialog pe cel mai mare acţionar al companiei Romprest – Detaco Ltd – pentru a găsi împreună cele mai bune soluţii în privinţa salubrizării din Sectorul 1. „Cel mai mare acţionar Romprest este îngrijorat de actuala conducere şi şi-a cerut scuze pentru felul în care această companie tratează comunitatea locală şi instituţia Primăriei”, afirmă Armand.

Primăria Sectorului 1 arată, într-un comunicat de presă transmis marţi, că, printr-o poziţie publică, acţionarul majoritar al companiei Romprest şi-a exprimat deschiderea la negociere cu Primăria Sectorului 1, s-a dezis de conducerea acestei companii şi s-a declarat profund îngrijorat de acţiunile recente ale acesteia.

„Cel mai mare acţionar Romprest este îngrijorat de actuala conducere şi şi-a cerut scuze pentru felul în care această companie tratează comunitatea locală şi instituţia Primăriei. Aşadar, îl invit la discuţii la Primărie pe acest acţionar pentru a vedea cum putem rezolva, în interesul comunităţii, situaţia provocată de actuala conducere iresponsabilă a companiei”, a declarat primarul Clotilde Armand.

Detaco Ltd este acţionarul majoritar în compania Romprest Service S.A., cu un procent al deţinerilor de 42,6916% din capitalul social si din cota de participare la beneficii şi pierderi.

Citeşte şi: Nicuşor Dan merge pe modelul lui Cîţu: „Avem nevoie ca guvernul să ne mărească plafonul de îndatorare”