Clotilde Armand, prima reacţie după răsturnarea clasamentului: Aştept rezultatele finale. Dar nu va fi ca „înainte”

Candidata USB la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că este dezamăgită de răsturnarea de situaţie rezultată în urma numărării voturilor. După o noapte de luptă, mă duc la birou, îmi reiau activitaţile normale, aşteptând rezultatele finale. Dar nu va fi ca "înainte", a punctat candidata USB.

06 iun. 2016, 08:29
Clotilde Armand, prima reacţie după răsturnarea clasamentului: Aştept rezultatele finale. Dar nu va fi ca „înainte”

Rezultatele sondajelor de opinie din duminica votului o indicau pe Clotilde Armand drept câştigătoarea scrutinului, dar rezultatele parţiale răsturnat clasamentele EXIT-POLL-urilor.

„Aşteptăm rezultatele finale. Sunt dezamăgită de ce s-a întâmplat azi noapte. Probabil trebuia să fie o diferenţă de 5 % ca să câştigăm… Sunt foarte obosită. O să tragem concluziile. Nimic nu va fi ca înainte. A fost o mobilizare, trebuia să fie şi mai mare. Ne vom aduna şi vom reveni cu o strategie. Nu am avut observatori la toate secţiile de vot. Am acoperit mai multe alte sectoare, mai puţin Sectorul 1, am zis cum probabil e mai civilizat… a fost probabil o greşeală.”, a declarat Clotilde Armand luni dimineaţă, printr-un filmuleţ publicat pe Facebook.

Citeşte şi: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Răsturnare de situaţie la Sectorul 1. Clotilde Armand pierde în faţa lui Tudorache

Dupa o noapte de luptă, mă duc la birou, îmi reiau activitațile normale, așteptând rezultatele finale. Dar nu va fi ca „înainte”, a punctat candidata USB.

De asemenea, sociologul Mirel Palada, a anunţat pe Facebook că dincolo de numaratoarea paralela, s-a inchis si formal. In rezultatele provizorii de la BEC mai sunt de raportat doar 10 sectii din 163 si Tudorache este cu 1.714 voturi inaintea lui Armand.