Clotilde Armand, prima reacţie după răsturnarea clasamentului: Aştept rezultatele finale. Dar nu va fi ca "înainte"

Publicat: Luni, 06 Iunie 2016 11:29 // Actualizat: Luni, 06 Iunie 2016 11:32 // Sursa: romaniatv.net

Candidata USB la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că este dezamăgită de răsturnarea de situaţie rezultată în urma numărării voturilor. După o noapte de luptă, mă duc la birou, îmi reiau activitaţile normale, aşteptând rezultatele finale. Dar nu va fi ca "înainte", a punctat candidata USB.

Rezultatele sondajelor de opinie din duminica votului o indicau pe Clotilde Armand drept câştigătoarea scrutinului, dar rezultatele parţiale răsturnat clasamentele EXIT-POLL-urilor.

"Aşteptăm rezultatele finale. Sunt dezamăgită de ce s-a întâmplat azi noapte. Probabil trebuia să fie o diferenţă de 5 % ca să câştigăm... Sunt foarte obosită. O să tragem concluziile. Nimic nu va fi ca înainte. A fost o mobilizare, trebuia să fie şi mai mare. Ne vom aduna şi vom reveni cu o strategie. Nu am avut observatori la toate secţiile de vot. Am acoperit mai multe alte sectoare, mai puţin Sectorul 1, am zis cum probabil e mai civilizat... a fost probabil o greşeală.", a declarat Clotilde Armand luni dimineaţă, printr-un filmuleţ publicat pe Facebook.

Citeşte şi: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Răsturnare de situaţie la Sectorul 1. Clotilde Armand pierde în faţa lui Tudorache


Dupa o noapte de luptă, mă duc la birou, îmi reiau activitațile normale, așteptând rezultatele finale. Dar nu va fi ca "înainte", a punctat candidata USB.

De asemenea, sociologul Mirel Palada, a anunţat pe Facebook că dincolo de numaratoarea paralela, s-a inchis si formal. In rezultatele provizorii de la BEC mai sunt de raportat doar 10 sectii din 163 si Tudorache este cu 1.714 voturi inaintea lui Armand.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri locale alegeri locale 2016 bec Clotilde Armand rezultate BEC
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 iun 11:47
... Candidata USB la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că este dezamăgită de...
06 iun 11:47
...1, Clotilde Armand, a anunţat că este dezamăgită de răsturnarea de situaţie rezultată în urma numărării voturilor. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8365
RON
07 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H