Clubul lui Şumudică a publicat cele mai noi veşti despre starea de sănătate a antrenorului: „S-a decis o perioadă de repaus”

Tehnicianul Marius Şumudică s-a simţit rău şi este internat de luni la spitalul Sani Konukoğlu, după o serie de analize amănunţite, a anunţat, luni, clubul Gaziantepspor.

10 ian. 2024, 16:35
Clubul lui Şumudică a publicat cele mai noi veşti despre starea de sănătate a antrenorului: „S-a decis o perioadă de repaus”

Miercuri, Gaziantep FK a anunţat că tehnicianul Marius Şumudică, care este sub tratament de câteva zile, se simte mai bine, dar nu poate fi prezent alături de echipă la meciul cu Hatayspor.

“Starea de sănătate a tehnicianului Marius Şumudică, pentru care s-a decis o perioadă de repaus, în urma unor analize amănunţite efectuate de echipa noastră medicală, se îmbunătăţeşte.

Îi transmitem încă o dată urările noastre de însănătoşire grabnică lui Marius Şumudică şi sperăm că acesta se va însănătoşi cât mai curând posibil”, a precizat clubul turc, potrivit Ziare.com.

Gaziantep FK întâlneşte Hatayspor de la ora 16.00, în deplasare, în etapa a 16-a din Turcia.

Potrivit sursei citate, Marius Şumudică a revenit în Turcia săptămâna trecută, când era deja bolnav.

În ultimele zile, el s-a simţit din ce în ce mai rău, astfel că a fost supus unor noi investigaţii medicale, iar starea sa de sănătate se îmbunătăţeşte.

Citeşte şi: Radu Drăguşin, noul jucător al lui Tottenham. Fundaşul echipei naţionale a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie