Clubul PokerRoom din Bucureşti a fost închis joi pentru evaziune fiscală

Publicat: Joi, 29 Septembrie 2016 18:32 // Actualizat: Joi, 29 Septembrie 2016 18:32 // Sursa: romaniatv.net

PokerRoom, unul din cluburile de poker licenţiate din Capitală, a primit joi ordin de suspendare a activităţii, în urma constatării unor grave nereguli în funcţionarea conform legii.

Autorităţile au luat decizia suspendării activităţii după ce au instrumentat datele colectate cu ocazia percheziţiei efectuate cu două luni în urmă la sediul clubului şi la domiciliile patronilor. Pe 9 iulie, ofiţeri ai Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai Inspectoratului General al Poliţiei şi echipe de luptători din Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale au descins inopinat la clubul din bulevardul Alba Iulia şi au găsit neconcordanţe în gestionarea fişelor şi banilor şi în corectitudinea raportării taxelor de intrare în club datorate statului.

Pe lângă suspendarea activităţii, clubul a mai primit şi amenzi însumând 60.000 Ron.

Citeşte şi Măsuri drastice luate de ONJN după ce doi minori au fost filmaţi la păcănele

Funcţionarea cluburilor de poker este legală în România din anul 2013, într-un regim strict şi bine reglementat în privinţa fluxului de bani şi condiţiilor de joc. În prezent, în România activează peste zece cluburi de poker, toate funcţionând sub monitorizarea Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H