CM 2014, englezii au făcut cea mai tare COMPARAŢIE a Mondialelor: Brazilienii i-au copiat pe români!

CM 2014. Coafura unor componenţi ai naţionalei de fotbal a Braziliei i-a făcut pe unii jurnalişti britanici că-i compare pe acesştia cu jucătorii naţionalei României prezenţi la Campionatul Mondial de Fotbal din 1998.

18 iun. 2014, 08:43

CM 2014. Una dintre cele mai aşteptate apariţii la aceste Mondiale a fost cea a naţionalei Braziliei, însă reprezentativa antrenată de Luis Felipe Scolari nu a fost destul de convingătoare în partidele cu Croaţia (scor 3-1) şi Mexic (0-0).

Jurnaliştii au remarcat în jocul cu croaţii ajutorul primit de brazilieni din partea arbitrului, iar în partida cu mexicanii prestaţia portarului nord-american. De asemenea, a mai fost remarcat un alt aspect, coafurile lui Neymar şi Dani Alves, care şi-au vopsit părul într-o nunaţă de blond.

Brazilienii s-au inspirat de la echipa României care a participat la Mondialul din 1998. Vedeta turneului, Neymar, a fost printre cei care s-a vopsit blond, iar Dani Alves pare că l-a însoţit la frizer„, a scris Daily Mail.

Jucătorii Generaţiei de Aur a României s-au vopsit blond după ce au obţinut calificarea în optimi la CM 1998, dar schimbarea de look nu le-a adus noroc, ei remizând cu Tunisia şi fiind eliminaţi din competiţie de Croaţia.