CM 2014: Fotbaliştii mexicani au voie la sex înaintea meciurilor

CM 2014: Fotbaliştii din selecţionata Mexicului nu vor avea restricţii în privinţa relaţiilor sexuale pe durata Cupei Mondiale 2014 din Brazilia (12 iunie - 13 iulie), a asigurat directorul sportiv al naţionalei 'azteca', Richard Pelaez.

11 apr. 2014, 07:43
CM 2014: Fotbaliştii mexicani au voie la sex înaintea meciurilor

CM 2014: ‘Cât timp nu va fi între ei…’, a glumit Pelaez cu ocazia unei conferinţe de presă, în care a confirmat că mai mulţi internaţionali vor veni în Brazilia împreună cu soţiile sau prietenele şi vor avea libertatea să-şi petreacă timpul liber alături de perechile lor.

‘Nu este nimic de ascuns, (sexul) face parte din viaţă şi cât timp se face cu moderaţie nu vor fi probleme’, a comentat Pelaez, care a participat ca jucător cu naţionala Mexicului la Mondialul din Franţa (1998).

VIDEO 18 ANI. Larisa Riquelme se pregăteşte de CUPA MONDIALĂ. Imagini FIERBINŢI

În ceea ce priveşte lotul Mexicului pentru turneul final din această vară, oficialul a precizat că numele jucătorilor selecţionaţi vor fi anunţate între 8 şi 12 mai. 

Richard Pelaez, exclus în ultimul moment din lotul pentru CM 1994, s-a arătat favorabil ideii selecţionerului mexican Miguel Herrera de a prezenta din primul moment o listă cu 23 de jucători pentru Brazilia 2014. Însă dacă FIFA doreşte o listă iniţială cu 30 de fotbalişti, din care să se elimine ulterior 7, atunci mexicanii se vor conforma, a precizat directorul sportiv.

Mexicul şi Brazilia sunt singurele ţări din America Latină care s-au calificat în optimile de finală la fiecare dintre ultimele cinci ediţii ale Cupei Mondiale. Însă mexicanii au fost eliminaţi de fiecare dată în faza respectivă, situaţie pe care nu vor să o mai repete şi în Brazilia. La CM 2014, Mexicul se află în grupă cu Camerun, Brazilia şi Croaţia.