CM 2014. Ivorienii, răpuşi de durere. Yaya şi Kolo Toure nu sunt în stare să mai joace la Mondiale

Publicat: Vineri, 20 Iunie 2014 13:20 // Actualizat: Vineri, 20 Iunie 2014 13:20 // Sursa: romaniatv.net

Cunoscuţi fotbalişti ivorieni Yaya şi Kolo Toure, care participă la Cupa Mondială din Brazilia cu naţionala ţării lor, au aflat cu durere că fratele lor mai mic a încetat din viaţă, a anunţat Federaţia din Cote d'Ivoire.

Oyala Ibrahim Toure, în vârstă de 28 ani, atacant în cadrul clubului Safa Beirut SC, a murit joi, la Manchester (Anglia), în circumstanţe necunoscute deocamdată.

Fraţii săi, cei doi internaţionali ivorieni Yaya şi Kolo Toure, au aflat tragica veste la două ore după partida pierdută de Cote d'Ivoire în faţa selecţionatei Columbiei (1-2), în cadrul Grupei C a Mondialului brazilian.

Cuteşte şi COLUMBIA-COASTA DE FILDEŞ 2-1 la CM 2014. Columbia, în OPTIMI

"Preşedintele Federaţiei Ivoriene de Fotbal (FIF) şi Comitetul Executiv aduc la cunoştinţa familiei fotbalului ivorian decesul lui Toure Oyala Ibrahim, tânărul frate al jucătorilor Toure Kolo Abib şi Toure Yaya Gnegneri, survenit joi, 19 iunie 2014, la Manchester (Anglia). În aceste circumstanţe dureroase, jucătorii echipei naţionale din Cote d'Ivoire şi toată delegaţia ivoriană prezentă în Brazilia cu ocazia Mondialului 2014 transmit întreaga lor compasiune fraţilor Toure, societăţii Elefanţilor şi marii familii Toure", se precizează într-un comunicat al Federaţiei Ivoriene de Fotbal.

Înaintea acestui meci, disputat la Brasilia, mijlocaşul ivorian Serey Die a putut fi văzut plângând, iar presa s-a grăbit să speculeze că acesta ar fi fost afectat de decesul tatălui său, survenit cu doar două ore înaintea meciului.

Fotbalistul a ţinut să dezmintă, însă, această informaţie, precizând că tatăl său a murit în urmă cu zece ani, iar lacrimile sale s-au datorat pur şi simplu emoţiei care l-a cuprins în momentul respectiv.

"Vreau să menţionez că tot ceea ce s-a scris în legătură cu decesul tatălui meu este fals, pentru că el a murit în 2014. Pur şi simplu emoţiile datorate mândriei de a fi ivorian şi de a-mi servi ţara m-au făcut să plâng, pentru că nu credeam că voi juca vreodată la acest nivel", a precizat Serey Die într-un mesaj postat pe contul său Instagram.

loading...
7 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 iun 07:45
....byline --> Cunoscuţi fotbalişti ivorieni Yaya şi Kolo Toure, care participă la Cupa Mondială din Brazilia cu...
21 iun 17:00
...Țării Lor, au aflat cu durere CA Fratele Lor mai mic o încetat DIN Viata, a anunțat Federația DIN Cote d’Ivoire. ...
21 iun 17:00
...Țării Lor, au aflat cu durere CA Fratele Lor mai mic o încetat DIN Viata, a anunțat Federația DIN Cote d’Ivoire. ...
20 iun 13:59
... Cunoscuţi fotbalişti ivorieni Yaya şi Kolo Toure, care participă la Cupa Mondială din Brazilia cu naţionala...
20 iun 13:59
...Țării Lor, au aflat cu durere CA Fratele Lor mai mic o încetat DIN Viata, a anunțat Federația DIN Cote d’Ivoire. ...
20 iun 13:31
...aflat cu durere că fratele lor mai mic a încetat din viaţă, a anunţat Federaţia din Cote d’Ivoire. Citește mai departe… ...
20 iun 13:30
...Cupa Mondială din Brazilia cu naţionala ţării lor, au aflat cu durere că fratele lor mai mic a încetat din …read more...
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H