CM 2014. Site-ul lui James Rodriguez a fost piratat de hackeri. Pe prima pagină a fost postată o caricatură

CM 2014. Site-ul oficial al fotbalistului James Rodriguez, vedeta echipei columbiene, a fost piratat marţi prin apariţia unei caricaturi despre accidentarea lui Neymar, starul brazilian care a declarat forfait pentru restul Mondialului.

08 iul. 2014, 17:54
CM 2014. Site-ul lui James Rodriguez a fost piratat de hackeri. Pe prima pagină a fost postată o caricatură

CM 2014. Pe prima pagină a site-ului fotbalistului columbian James Rodriguez, actualul golgheter al turneului final al CM 2014 (6 goluri), apare o caricatură făcând referire la lovitura de genunchi dată de coechipierul său Juan Zuniga în spatele atacantului brazilian Neymar, în sfertul de finală pierdut cu 2-1 de Columbia vinerea trecută.

În această imagine, Zuniga, al cărui gest i-a provocat o fractură de vertebră adversarului său, este înlocuit cu un fel de războinic impozant la modă, „manga”.

Citeşte şi CM 2014. O caricatură cu naţionala Columbiei provoacă un scandal diplomatic la Mondiale VEZI POZA

Responsabilii acestei piraterii s-au prezentat ei înşişi drept membri ai grupului „[IN]SecInjcetion”. Este vorba de hackerii brazilieni, potrivit presei columbiene, citată de Agerpres.

FIFA nu a deschis procedură disciplinară împotriva lui Zuniga, în ciuda cererii făcute de Federaţia braziliană de fotbal.

Jucătorul columbian, care i-a cerut scuze lui Neymar şi a asigurat că gestul său a fost involuntar, a primit ameninţări cu moartea pe reţelele de socializare.