CM 2018. Se ştiu 29 de naţionale calificate, au mai rămas trei locuri libere. Italia, Olanda şi Chile sunt marile absente

CM 2018. Preliminariile Mondialelor de anul viitor au ajuns în faţa ultimelor trei partide care vor stabili tabloul complet al participantelor la turneul final.

14 nov. 2017, 07:58

CM 2018. În Europa a mai rămas un singur loc disponbil, care va fi ocupat în această seară, în urma returului partidei Irlanda-Danemarca. Sâmbătă, la Cpenhaga, cele două reprezentative au remizat, scor 0-0. Tot 0-0 a fost rezultatul primei manşe de baraj Honduras-Australia, meciul decisiv urmând să se joace miercuri dimineaţă, de la ora 11.00, la Sydney. Joi dimineaţă, de la ora 04.15, se va stabili şi ultima calificată la Mondialele din Rusia. Meciul în cauză este Peru-Noua Zeelandă şi se joacă la Lima, după ce în tur scorul a fost, de asemenea, 0-0.

Citeşte şi ŞOC în FOTBAL. Italia ratează primul Mondial după 60 DE ANI

CM 2018 este văduvit deja de prezenţa unor naţionale importante, cel mai sonor nume fiind cel al Italiei, cvadruplă campioană mondială. De asemenea, surprinde absenţa campioanei Americii de Sud, Chile, dar şi ale selecţionatei Olandei, triplă finalistă a Cupei Mondiale, şi SUA, prezenjtă la ultimele şapte turnee finale.