CM 2022. Arabia Saudită îl pierde pe Yasser Alshahrani, care a suferit fractură de mandibulă

Yasser Alshahrani, fundaşul selecţionatei Arabiei Saudite, va rata restul Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a suferit o fractură de mandibulă în meciul câştigat marţi în faţa Argentinei (2-1).

23 nov. 2022, 13:35
CM 2022. Arabia Saudită îl pierde pe Yasser Alshahrani, care a suferit fractură de mandibulă

Yasser Alshahrani, fundaşul selecţionatei Arabiei Saudite, va rata restul Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a suferit o fractură de mandibulă în meciul câştigat marţi în faţa Argentinei (2-1), informează agenţia EFE.

Alshahrani s-a accidentat după ce a fost lovit involuntar cu genunchiul în faţă de portarul echipei sale, Mohammed Alowais, în prelungirile partidei de pe Lusail Stadium.

Program CM 2022. Germania, Spania, Croaţia şi Belgia intră miercuri în competiţie

La ordinul prinţului moştenitor saudit şi omul forte al ţării, Mohamed Bin Salman, Yasser Alshahrani a fost transferat cu un avion privat la o clinică din Germania, pentru a-şi trata leziunea, după ce a fost operat de urgenţă pentru o hemoragie.

Fundaşul a primit îngrijiri pe teren timp de câteva minute, înainte de a fi evacuat pe targă şi a fi transportat la spital.

Arabia Saudită, care a produs marţi prima mare surpriză de la Cupa Mondială 2022, a confirmat în final că Alshahrani nu va mai reveni în cantonamentul echipei.

Yasser Alshahrani

Într-un mesaj, fotbalistul în vârstă de 30 de ani a ţinut să-i liniştească pe suporteri: „Vreau să vă liniştesc în privinţa stării mele de sănătate, sunt mai bine. Nu mă uitaţi în rugăciunile voastre. Felicitări pentru victorie. Mulţumesc”.

Victor Ciutacu șterge pe jos cu TVR: „Mă frecam la ochi și refuzam să cred că e adevărat. Să ai în mână găina cu ouăle de aur și tu s-o bagi în cazan la ciorbă”
Arabia Saudită este liderul Grupei C a Cupei Mondiale 2022, după victoria în faţa Argentinei lui Messi şi a remizei dintre Polonia şi Mexic (0-0).

 

De bucurie că Arabia Saudită a învins Argentina la CM 2022, regele a ordonat ca toată lumea să fie liberă și să sărbătorească

Regele Arabiei Sauditei a decretat sărbătoare națională pentru miercuri. Toți angajații, elevii și studenți sunt liberi, ca să se bucure după ce echipa națională de fotbal a învins Argentina, la Cupa Mondială 2022 din Qatar.  A fost 2 la 1 pentru saudiți în fața argentinienilor și fanii din regatul arab au explodat de bucurie, au cântat și au dansat.

Selecționata Arabiei Saudite este autoarea unuia dintre cele mai mari șocuri din istoria Cupei Mondiale. Echipa era considerată a doua cea mai slabă dintre cele prezente la turneul final din Qatar, după Ghana.