CNAIR a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru secţiunea 3 din Autostrada Sibiu-Piteşti

CNAIR anunţă că a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru procedura de achiziţie publică pentru secţiunea 3 din Autostrada Sibiu-Piteşti.

09 nov. 2021, 15:49
CNAIR a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru secţiunea 3 din Autostrada Sibiu-Piteşti

CNAIR anunţă, marţi, că  a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru procedura de achiziţie publică Proiectare si executie ”Autostrada Sibiu – Piteşti, Sectiunea 3: Cornetu – Tigveni”.

CNAIR, anunţ privind lucrările de pe Autostrada Sibiu-Piteşti

Termenul de depunere a ofertelor pentru procedura de achiziţie publică Proiectare si executie ”Autostrada Sibiu – Piteşti, Sectiunea 3: Cornetu – Tigveni”. a fost prelungit până la data de 20.01.2022, ora 15.00.

Citeşte şi Autostrada A1 Sibiu – Pitești este 50% finalizată: „Unul dintre cele mai impresionante proiecte în construcție din România” VIDEO

”Această decizie va permite ca perioada pentru depunerea ofertelor să fie proporţională cu volumul de informaţii suplimentare care vor fi aduse la cunostinţă operatorilor economici prin Clarificările care urmează să fie publicate”, a transmis CNAIR, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, prin această prelungire, ”CNAIR SA are în vedere asigurarea unei competitivităţi şi a unei maturităţi a ofertelor ce vor fi depuse, raportat la complexitatea obiectivului de investiţie”.

Noul termen de depunere a ofertelor a fost stabilit având în vedere faptul că informările privind rezultatul etapei de preselecţie au fost comunicate în data de 01.07.2021, iar termenul iniţial a fost stabilit pentru data de 25.08.2021.

Citeşte şi Contractul pentru lotul 2 al autostrăzii de centură a Bucureştiului, semnat de CNAIR. Când se va putea circula pe A0