CNAIR lansează o licitaţie de 213 milioane de lei pentru servicii de întreţinerea reţelei de drumuri naţionale

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o licitaţie de 213,9 milioane lei (45,25 milioane euro), fără TVA, pentru achiziţia de servicii de întreţinere periodică pentru reţeaua de drumuri naţionale din cadrul D.R.D.P. Iasi, potrivit unui anunţ publicat pe platforma online SICAP.

06 iul. 2019, 07:54
CNAIR lansează o licitaţie de 213 milioane de lei pentru servicii de întreţinerea reţelei de drumuri naţionale

Licitaţia vizează achiziţia de servicii de ”întreţinere periodică multianuală – covoare asfaltice executate la cald pentru reţeaua de drumuri naţionale din cadrul D.R.D.P. Iasi, anul I- anul III, Lot 1 – 3”.

Contractul, evaluat la 213,9 milioane lei (45,25 milioane euro), fără TVA, este împărţit în loturi, şi pot fi depuse oferte pentru un număr maxim de 3 loturi.

Ofertantul trebuie să demonstreze că a executat, în ultimii 5 ani, lucrări similare în valoare cumulată de minimum 10 milioane lei, fără TVA.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar achiziţia implică încheierea unui acord-cadru. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 august.


loading...
Partenerii noștri