CNATDCU şi-a ales conducerea: preşedinte este academicianul Viorel Barbu

Noul Consiliu Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) și-a ales joi conducerea.

16 iun. 2016, 13:24
CNATDCU şi-a ales conducerea: preşedinte este academicianul Viorel Barbu

”La invitația ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice, Adrian Curaj, Consiliul General al Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), numit prin ordinul de ministru nr. 4.106/10.06.2016, s-a întâlnit astăzi în prima ședință de lucru. Întâlnirea a avut ca obiectiv alegerea conducerii și discuții asupra regulamentului de organizare și funcționare a CNATDCU, precum și asupra problemelor curente”, se arată într-un comunicat al MENCȘ.

Potrivit sursei citate, președinte al CNATDCU a fost ales academicianul Viorel Barbu, iar vicepreședinți — Marius Andruh (Universitatea din București), Mircea Dan Bob (Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca) și Dan Floricău (Universitatea Politehnica din București).

Tot prin votul membrilor Consiliului General, Valentina Sandu-Dediu (Universitatea Națională de Muzică din București) a fost desemnată secretar general.

Ioan Aurel Pop, care a deținut șefia CNATDCU, și-a depus demisia din funcție la sfârșitul lunii mai.