Cocktailurile Zodiac: Spune-mi ce zodie eşti, ca să îţi spun ce să bei

Dacă vrei să încerci ceva nou vara asta, ţi-am pregătit azi un horoscop special. Iată care sunt cocktailurile perfecte pentru fiecare semn zodiacal.

02 iun. 2015, 10:03
Cocktailurile Zodiac: Spune-mi ce zodie eşti, ca să îţi spun ce să bei

Berbec

Pentru ca băutura alcoolică să se potrivească cu personalitatea ta, ar trebui să bei un cocktail condimentat, care combină ingrediente precum feliile de ardei iute roşu şi Mezcal (rachiu original din regiunea mexicană Oaxaca).

Mod de preparare: Amestecă două felii de ardei iute roşu şi o crenguţă de cimbru. Într-un shaker, combină: 60 ml Mezcal, 30 ml suc proaspăt de lime, 30 ml coniac Grand Marnier. Se agită şi se combină toate ingredientele. Serveşte cu cuburi de gheaţă cu o felie de ardei iute roşu şi o crenguţă de cimbru, ca garnitură.

Taur

Pentru femeile sociabile şi elegante din zodia Taurului, se recomandă acest amestec roz cu rodie proaspătă şi un strop de ghimbir.

Mod de preparare: Se amestecă două felii de ghimbir. Într-un shaker, combină: 45 ml gin, 15 ml sirop de cardamom (nucşoară), 15 ml suc proaspăt de lămâie, 30 ml suc de rodie. Se agită şi se serveşte ca un martini.

Gemeni

Aceşti nativi sunt cunoscuţi ca fiind oamenii cu cele mai interesante conversaţii dintre toate zodiile. Gemenii sunt cei mai înţelepţi nativi şi nimic nu face ca o persoană să pară mai elevată decât un pahar de bourbon cu gheaţă.

Mod de preparare: Într-un shaker combină: 45 ml bourbon, 15 ml lichior Chartreuse galben, 15 ml lichior Chartreuse verde, 15 ml lichior maraschino, 15 ml suc proaspăt de lămâie. Se amestecă toate aceste ingrediente la un loc şi se serveşte cu cuburi de gheaţă.

Rac

Îţi place să ai grijă de ceilalţi. La tine totul se rezumă la confort, la momentele în care îţi faci noi amintiri şi râzi cu cei la care ţii cel mai mult. Aşa că ridică un pahar şi bea în cinstea vremurilor bune cu familia şi prietenii.

Mod de preparare: Amestecă două crenguţe de lămâi şi o crenguţă de rozmarin. Într-un shaker, combină: 60 ml gin, 15 ml suc proaspăt de lămâie, 30 ml sirop simplu. Se amestecă toate ingredientele la un loc şi se toarnă într-un borcan Mason. Toarnă peste băutură un strop de Prosecco.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.