Fiul celebrului interlop Coco Anghel a murit fulgerător! A făcut atac de cord după un antrenament la sală

Silviu Anghel, fiul celebrului interlop Coco Anghel, a murit, în mod neașteptat, luni seară, în urma unui atac de cord.

30 mart. 2021, 18:33
Fiul celebrului interlop Coco Anghel a murit fulgerător! A făcut atac de cord după un antrenament la sală

Fiul celebrului interlop Coco Anghel a murit! Silviu Anghel era cunoscut cu probleme cardiace și suferise o operație la inimă. Acesta ducea o viață sănătoasă și făcea sport, motiv pentru care apropiații au fost luați prin surprindere de decesul acestuia.

Fiul celebrului interlop Coco Anghel a murit

Silviu Anghel a crescut în cartierul bucureștean Berceni, unde tatăl său a controlat cu autoritate, ani la rând, Clanul Sportivilor. Fost boxer de performanță, băiatul lui Coco Anghel s-a făcut respectat în lumea interlopă, în care ar fi căutat, mereu, să-i împace pe cei care se certau. Nu iubea violența și era mai degrabă atras de mediul academic decât de distracțiile specifice vieții de oraș. De altfel, în 2006, când tatăl său a fost arestat împreună cu mai mulți lideri ai grupării, acesta ar fi avut un moment de cumpănă și ar fi intenționat să renunțe la studii. În cele din urmă, a ales să-și termine facultatea, pe care a urmat-o la o universitate de stat.

Liderul Clanului Sportivilor, Bebino, vorbeşte în premieră despre noaptea când a fost aproape de moarte: „Am 9 plăgi tăiate cât palma”

Silviu Anghel a acuzat la un moment dat probleme la inimă, fiind operat de urgență, iar medicii i-au montat stent-uri pentru o bună circulație a sângelui. În ultimii ani, ar fi reînceput să trăiască sănătos şi să meargă inclusiv la sală. Surse din anturajul familiei celui decedat au dezvăluit pentru Cancan că tânărului i s-ar fi făcut rău la câteva ore după ce făcuse antrenament.