Coco Austin îşi şochează din nou fanii de pe Twitter. Vezi ce fotografii a mai postat FOCOASA blondă

Coco Austin, cunoscuta vedetă americană, şi-a lăsat din nou fanii de Twitter cu gura căscată, după ce a postat mai multe fotografii  în care îşi arată corpul bronzat.

05 mart. 2013, 17:38

Femeia în vârstă de 33 de ani, căsătorită cu rapperul Ice-T, obişnuieşte să posteze astfel de fotografii pe Twitter, fiind mândră de modul în care arată. Printre atuurile sale se numără bustul generos şi posteriorul ei ferm, pe care nu se sfieşte să le arate în numeroasele fotografii disponibile pe reţelele sociale şi în revistele pentru bărbaţi, potrivit The Sun.

Ultima fotografie a fost făcută în sala de forţă, fiind postată alături de mesajul „Astfel îmi lucrez picioarele, pentru a arăta bine în fuste scurte”.

Citeşte şi Coco Austin duce VULGARITATEA la maxim: A purtat o rochie cu FUNDUL la vedere FOTO

Într-o altă şedinţă foto, ea a pozat îmbrăcată în hainele anilor 1950, declarând că adoră să se fotografieze în acelaşi mod în care erau surprinse modelele din perioada respectivă.

Citeşte şi INCENDIAR: Poze sexy cu celebrităţi din timpul vacanţelor GALERIE FOTO

Se pare că aceasta este reţeta perfectă pentru a strânge fani pe Twitter, deoarece Coco Austin este urmărită de peste un milion de oameni. Ea a devenit faimoasă în momentul în care a postat o radiografie a posteriorului său, pentru a arăta că acesta este real şi nu există implanturi.

Citeşte şi Vedete O STRIPTEUZĂ fără talent a devenit senzaţie pe Twitter, după ce a postat fotografii cu SÂNII EI FOTO