Ce a păţit Cocoş Băncuţă, interlopul care este şeful bordelurilor româneşti din Londra. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Cocoş Băncuţă rămâne în arest, după ce Tribunalul Iaşi a prelungit măsura arestului preventiv instituită împotriva interlopului care a traficat zeci de tinere în Marea Britanie și Belgia.

09 feb. 2020, 14:32
Ce a păţit Cocoş Băncuţă, interlopul care este şeful bordelurilor româneşti din Londra. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Cocoş Băncuţă, unul dintre cei mai periculoşi oameni din sudul ţării, a ajuns în arest, iar rețeaua sa a fost destructurată în urma unei acțiuni spectaculoase a poliției londoneze, scrie Ziarul de Iaşi.

Interlopul este acuzat de proxenetism într-un dosar al DIICOT Iaşi, fiind investigat alături de mai multe rude de-ale sale, într-o anchetă comună ce este derulată alături de autorităţile din Marea Britanie. Cocoş Băncuţă este considerat ca fiind liderul unei grupării de trafic de carne vie care, în ultimii ani, a trimis zeci de tinere să se prostitueze în UK.

Cine îl vrea mort pe Bebino. Noi detalii ies la iveală

Cocoş Băncuţă este originar din Brăila, de unde s-a mutat acum mai mulţi ani, în urma unui asasinat pe care l-a comis un membru al clanului său, şi are mai multe afaceri în Constanţa. A fost implicat în mai multe dosare penale de agresiune.

În noiembrie 2019, zeci de românce, forţate să practice prostituţia în Londra, au fost salvate de Poliţia Metropolitană din mâinile proxeneţilor, în urma unor raiduri la care au participat şi ofiţeri din România. Din reţeaua de traficanţi români făceau parte indivizi periculoşi, implicaţi inclusiv în tentative de omor.