Tragedie aviatică, 9 persoane şi-au pierdut viaţa. Între victime sunt două top modele şi preşedintele unui club de fotbal

Publicat: Vineri, 20 Decembrie 2019 17:34 // Actualizat: Vineri, 20 Decembrie 2019 18:25 // Sursa: romaniatv.net

Un grav accident aviatic a avut loc joi, în Venezuela, unde un aparat privat de tipul Beechcraft King Air 100 s-a prăbuşit în apropiere de aterizarea pe aeroportul din Caracas.

La bordul aparatului de zvor se aflau 9 persoane, toate pierzându-şi viaţa. Anumite medii din Venezuela susţin că cel puţin doi dintre cei aflaţi la bord erau implicaţi în scandaluri de corupţie. Versiunea oficială este că avionul s-a prăbuşit din cauza contiţiilor meteorologice.

Avionulm plecase de la Guasipati şi avea ca dwestinaţie capitala Caracas, însă la mai puţin de 10 km de aeroport a pierdut contactul cu turnul de control.

Între cei care au murit se află şi controversatul Mariano Diaz, preşedinte al clubului de fotbal Metropolitanos. Între altele, în 2006 el a fost chemat ca martor în fața procurorului public pentru investigarea uciderii procurorului Danilo Anderson. De asemenea, au murit şi top modelele Marielbys Contreras şi Ana Fois (foto jos), neputându-se stabili exact de ce se aflau acestea în avion.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8351
RON
03 Aug
noapte 16 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H