Tragedie aviatică, 9 persoane şi-au pierdut viaţa. Între victime sunt două top modele şi preşedintele unui club de fotbal

Un grav accident aviatic a avut loc joi, în Venezuela, unde un aparat privat de tipul Beechcraft King Air 100 s-a prăbuşit în apropiere de aterizarea pe aeroportul din Caracas.

20 dec. 2019, 15:34

La bordul aparatului de zvor se aflau 9 persoane, toate pierzându-şi viaţa. Anumite medii din Venezuela susţin că cel puţin doi dintre cei aflaţi la bord erau implicaţi în scandaluri de corupţie. Versiunea oficială este că avionul s-a prăbuşit din cauza contiţiilor meteorologice.

Avionulm plecase de la Guasipati şi avea ca dwestinaţie capitala Caracas, însă la mai puţin de 10 km de aeroport a pierdut contactul cu turnul de control.

Între cei care au murit se află şi controversatul Mariano Diaz, preşedinte al clubului de fotbal Metropolitanos. Între altele, în 2006 el a fost chemat ca martor în fața procurorului public pentru investigarea uciderii procurorului Danilo Anderson. De asemenea, au murit şi top modelele Marielbys Contreras şi Ana Fois (foto jos), neputându-se stabili exact de ce se aflau acestea în avion.