COD GALBEN DE POLEI în mai multe judeţe ale ţări. Vezi drumurile închise sau restricţionate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting - cod galben de polei în judeţele Olt, Dolj şi Vâlcea.

11 ian. 2013, 06:27
COD GALBEN DE POLEI în mai multe judeţe ale ţări. Vezi drumurile închise sau restricţionate

UPDATE: Avertizarea este valabilă între orele 13:00-15:00 pe arii extinse în judeţul Olt (inclusiv municipiul Slatina), local în judeţele Dolj şi Vâlcea (inculsiv municipiile Craiova şi Rm. Vâlcea ).

Circulaţia pe mai multe drumuri din România este închisă sau restricţionată

Tronsonul de autostradă Bucureşti – Fundulea a fost afectat de polei şi a fost luată măsura închiderii temporare a sectorului A2 Bucureşti – Lehliu, astfel încât să se poată acţiona corespunzător cu utilaje şi materiale antiderapante, la această oră vehiculele circulând însoţite de echipajele Poliţiei Rutiere.

De asemenea, pe DN 5 Bucureşti – Giurgiu a fost instituită restricţie de tonaj pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Condiţiile meteorologice nefavorabile îngreunează circulaţia rutieră şi în Ilfov. Drumurile naţionale vizate sunt: DN 2 (E85) Bucureşti-Urziceni, zona Pipera, DN 3 Bucureşti-Călăraşi, zona Pusnicu, DN 4 Bucureşti-Olteniţa, Centura Bucureştiului – în zona pasarelelor, DN 1A.

De asemenea, se circulă cu dificultate pe drumurile judeţene de pe raza localităţilor Pantelimon şi Voluntari.

Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov acţionează cu 20 de echipaje pentru asigurarea fluenţei traficului rutier şi pentru prevenirea accidentelor rutiere.