COD ROŞU de intervenţie, accident cu trei morţi şi patru răniţi grav în Vrancea VIDEO

Trei persoane, între care un copil de 10 ani au murit, joi, în accidentul din apropierea localității Slobozia Bradului, în județul Vrancea, unde un TIR a lovit o dubiță. Alte patru persoane au fost rănite, între care o fată de 14 ani este în stare gravă, la spital.

26 sept. 2019, 16:42
COD ROŞU de intervenţie, accident cu trei morţi şi patru răniţi grav în Vrancea VIDEO

Accident grav în Vrancea. Reprezentanții IPJ Vrancea au anunțat, joi seara, că în urma accidentului din apropierea localității Slobozia Bradului au murit trei persoane: șoferul dubiței, un bărbat de 40 ani, o femeie de 35 ani și un copil de 10 ani, pasageri în dubiță în urma unui accident care a avut loc pe DN2 – E85, în afara localităţii Slobozia Bradului, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Au fost, de asemenea, răniți alți doi bărbați, pasageri în dubiță și șoferul autocamionului care a provocat accidentul, iar o fată în vârstă de 14 ani a fost transferată în stare gravă la spitalul județean Buzău.

„Conducătorul unui autocamion care circula pe DN2 E85, dinspre Focşani către Buzău, în afara localităţii Slobozia Bradului, la km 152, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a frânat, moment în care vagonul a pătruns pe contrasens în răsucire, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens opus. În urma impactului au rezultate şapte victime, una decedată, la una se efectuează manevre de resuscitare şi cinci rănite uşor”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, circulaţia în zonă se desfăşoară alternativ, pe un singur sens de mers. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.