COD roşu de intervenţie după ce un şofer a adormit şi a intrat pe contransens

Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

15 iul. 2022, 20:47
COD roşu de intervenţie după ce un şofer a adormit şi a intrat pe contransens

COD roşu de intervenţie. Un şofer de 49 de ani din judeţul Timiş a pătruns cu maşina pe sensul opus de mers, între municipiul Lugoj şi comuna Traian Vuia, după ce ar fi adormit la volan, el intrând în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 27 de ani care circula regulamentar. În urma impactului, cei doi şoferi şi o pasageră de 44 de ani au fost răniţi. Poliţiştii au deschis dosar penal.

Incendii violente, ard 65 de hectare, s-a dat alarma prin Ro Alert

Accidentul a avut loc vineri, pe DN68A, între Lugoj şi Traian Vuia, în judeţul Timiş. ”Un bărbat de 49 de ani, a condus un autoturism pe DN68A , dinspre Lugoj înspre Traian Vuia, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 27 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto şi a unei femei de 44 de ani, pasageră în autoturismul care a pătruns pe contrasens”, transmite IPJ Timiş.  

Se pare că şoferul care a provocat accidentul ar fi adormit la volan, moment în care a pătruns pe contrasens. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident grav în apropiere de Oradea. O tânără de 25 de ani a murit pe loc

Bistriţa-Năsăud: Un bărbat a murit după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat

Un bărbat din judeţul Bistriţa-Năsăud a murit, joi seară, după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat.
”În această seară, a fost sesizat, prin 112, faptul că, pe raza localităţii Câmp din comuna Urmeniş, un tractor s-a răsturnat, iar conducătorul acestuia se află în stare de inconştienţă”, a transmis, joi seară, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că, din primele verificări efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că, pe Drumul Comunal 19C, un bărbat de 49 de ani, din localitate, s-a răsturnat cu tractorul, fiind accidentat.
”Din nefericire, acesta a decedat. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Rutier”, a mai precizat sursa citată.