Cod roşu de viscol în cuplu. Capcane de sezon pe care să le eviţi

Poate ca ati trecut cu bine peste tentatiile unei veri pline de fuste scurte si decolteuri, insa este relatia voastra destul de solida incat sa nu se destrame la primul semn de "ninsoare"? Evita cateva greseli comune care dau nastere unor adevarate vijelii in cuplu.

23 dec. 2013, 10:17
Cod roşu de viscol în cuplu. Capcane de sezon pe care să le eviţi

Nu exagera la capitolul cadouri

Nici ceea ce ii ceri, nici ceea ce ii dai nu trebuie sa depaseasca tiparul specific stadiului in care a ajuns relatia voastra. Arata-i ca te-ai gandit bine inainte si ca nu ai ales un cadou la intamplare, insa nu investi prea mult, astfel incat sa-l faci sa se simta prost ca nu ti-a cumparat un dar la fel de scump.

Nu darui din obligatie

Daca-i oferi un cadou doar pentru a primi ceva in schimb, mai bine te abtii. Daca nu esti genul care sa aprecieze schimbul de cadouri, mai bine esti sincera si stabilesti de la inceput ca tie nu iti place toata nebunia cumparaturilor cu ocazia Craciunului sau sa-i spui orice alta nemultumire ai legata de acest eveniment.

Spune nu lacomiei

Multumeste-te cu ceea ce primesti si nu te uita in gradina vecinei! Da, poate ca ea a gasit sub brad un inel de logodna, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti tratezi partenerul cu raceala fiindca ti-a cumparat doar o bratara sau o pereche de cercei. Daca ti-au placut inainte sa afli de cadourile primite de cei din jur, aminteste-ti asta cand gelozia te napadeste!

Nu judeca

Fie ca este vorba despre felul in care face mama lui sarmalele sau cum vede el bradul impodobit, ai face bine sa tii comentariile pentru tine. Chiar daca in familia lui traditiile si obiceiurile sunt usor diferite, ideal este sa fii deschisa la nou. Imbinand cele doua viziuni, veti crea traditii mai placute pentru intreaga familie!

Citeşte şi: CADOURI DE CRĂCIUN: GREŞEALA pe care o facem atunci când le cumpărăm