Codin Maticiuc a dezvăluit! Ce va face cu banii obținuți din vânzarea cărții despre Nuțu Cămătaru: „S-au dat aproape 50.000 de exemplare”

Timp de cinci ani, Codin Maticiuc a scris la cartea despre viața lui Nuțu Cămătaru. Cartea a fost un real succes încă de la lansare. Omul de afaceri a mărturisit că va face cu banii pe care îi va scoate din vânzarea cărții.

25 ian. 2022, 08:40
Codin Maticiuc a dezvăluit! Ce va face cu banii obținuți din vânzarea cărții despre Nuțu Cămătaru: „S-au dat aproape 50.000 de exemplare”
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a dezvăluit că s-au vândut aproape 50.000 de exemplare.

„Nu vreau să mă laud, dar simt că această carte, din care s-au dat aproape 50.000 de exemplare, își va dubla numărul exemplarelor vândute, cel mai târziu în această vară!””, a declarat el pentru playtech.ro.

Codin Maticiuc a precizat că primul tiraj a fost de 15.000, urmat la scurt timp de un al doilea, dublu ca număr de exemplare, ambele deja epuizate.

”Am scos al treilea tiraj, de 10.000 de exemplare, imediat după Anul Nou, însă din datele mele bate la ușă un al patrulea tiraj. Vând în medie circa 100 de cărți pe zi. Nu știu câte tiraje vor fi în total, dar am decis să nu mai vin cu tiraje mai mari de 10.000 de exemplare, fiindcă nu am reușit încă să găsesc tipografia care să-mi ofere anumite bonificații pentru un prag ridicat al tirajului”, a adăugat el.

Codin Maticiuc nu a vrut să spună câți bani vor ajunge la Nuțu Cămătaru din vânzarea cărții, dar a dezvăluit ce va face cu banii câștigați.

„Fiecare leu obținut din această carte va fi cheltuit pe distracții. Sau pe nevoi absolut personale, fără să aibă nici cea mai mică legătură cu proiectele mele de caritate. Nu schimb nimic din această decizie.

Banii ăștia îi voi bea, vor fi bani doar pentru distracție la vară sau mai știu eu când! E bună și distracția omului la ceva!”, a mai spus Maticiuc.

Citește și Codin Maticiuc a spus adevărul despre cum a scris cartea despre Nuțu Cămătaru: „Am vorbit fix 6 minute”

Citește și Codin Maticiuc a scris o carte despre viaţa lui Nuţu Cămătaru: „Am primit acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi”


loading...
Partenerii noștri