Codin Maticiuc, alias Poponeţ, blasfemii de Paşte. Dumnezeu preferă un club din Mamaia

Beizadelele de Dorobanţi au făcut aroganţe şi blasfemii de Paşte. Celebrul crai Codin Maticiuc, alias Poponeţ, e sigur că anul acesta, Dunezeu preferă Loftul, adică superclubul unde se strâng toate fiţele de la Mamaia.

02 mai 2016, 07:26
Codin Maticiuc, alias Poponeţ, blasfemii de Paşte. Dumnezeu preferă un club din Mamaia

Aşa petrec Paştele la Mamaia şmecherii cu bani, informează România TV. Unul dintre ei este şi Codin Maticiuc.

Citeşte şi Cu cine şi-a petrecut Simona Halep Paştele. Mesaj pe Facebook

„Am înţeles că Loftul s-a pregătit în mod special anul asta. Brăţările de acces sunt aduse special de la muntele Athos. La 12 noaptea, lumina se va lua direct de la DJ U-gin căruia îi va fi adusă la rândul lui direct de la Patriarhie de unul din băieţii ăia care vin mereu cu elicopterul la Susai. Chelnerii vor purta sutane şi bucatele de pe mese vor fi specifice cu ouă roşii, muştar şi salată de boeuf la discreţie”, a scris Poponeţ pe Facebook.

Poponeţ e tare mândru de cum se sărărbătoreşte 1 mai muncitoresc la Mamaia. „Este poate cea mai mişto tradiție românească. 1 Mai este pe harta mondială a night-life entertainmentului. De la Paris la Miami când spui first of May spui Mamaia”, mai spune el.

Citeşte şi Imagini cu Victor Ponta în Noaptea de Înviere. Unde petrece fostul premier Paştele VIDEO

Codin Maticiuc este unul dintre craii de Dorobanţi superbogat. A făcut parte din centrul restrâns de prieteni ai Elenei Băsescu şi a ajuns milionar in euro la 25 de ani.