Codin Maticiuc, alias Poponeţ, face mişto de tipii din cluburi: „Fiecare pahar de vin băut gratis îi provoacă o erecţie”

"Craiul de Dorobanţi" Codin Maticiuc a scris un text savuros despre "Băieţii ci cluburi şi alţi penibili", pe care îi împarte în opt categorii.

25 ian. 2017, 12:32
Codin Maticiuc, alias Poponeţ, face mişto de tipii din cluburi: „Fiecare pahar de vin băut gratis îi provoacă o erecţie”

Codin Maticiuc se include şi el într-una dintre cele opt categorii, cea a „Băieţilor de bani gata”. „Ăștia penibili aşa ca mine. Cheltuie mai mult decât produc şi asta nu e greu, căci nu produc. Se cred buricul pământului, dar de multe ori sunt doar pământ. Ies in fiecare seară, căci nu se trezesc dimineaţa. Încep de miercuri de la Brasserie şi joi sunt la Gaia. Vineri Loft, sâmbătă peste tot şi duminică neaparat la Băneasa la mall, la film. Şofer în permanenţă.

Au cele mai bune mese, comandă şampanie să fie pe masă, dar ei beau vodcă. Sparg mai mulți bani pe fetele cuminți decât pe curve şi asta deși toate târfele de 300 de la ei vor 1000. Munca le provoacă boli de piele„, scrie cel care mai este cunoscut şi sub numele de Poponeţ.

Citeşte şi Codin Maticiuc, reacţie şocantă pe Facebook după incendiul de la Bamboo

De asemenea, el nu i-artă nici pe hipsteri: „Lucrează în publicitate şi câțiva pe la call-centeruri. Disprețuiește tot ce înseamnă mainstream şi comercial. Nu iese nicăieri unde ies ceilalți participanți activi la viața de noapte. El înoată mereu împotriva curentului, e ca păstrăvul ăla de munte pe care-l așteaptă urșii în deal. La început ieșea în locuri ieftine şi cu service prost.

Acum locurile alea sunt mai scumpe ca Loftul, da’ el tot acolo iese că e rebel. Servirea a rămas de c…t. Mult pe Eden, Control şi Expirat. Hipsterul e biciclist şi raw vegan, gluten free, no sugar, low carb. Ascultă muzică fără cuvinte şi e ateu. Singura lui rugăciune e să nu-i închidă ISU bodegile„, este caracterizarea făcută de Poponeţ.

Click aici pentru a vedea cele opt categorii de băieţi de club