Codin Maticiuc, declarații emoționante după ce a devenit tată a doua oară: „Emoții mai mari ca prima dată”

Codin Maticiuc se poate considera împlinit atât în viața profesională, cât și în viața personală. De curând a devenit tată pentru a doua oară, însă după cum chiar el declară, a simțit mai mari emoții ca prima dată.

17 oct. 2022, 12:28
Codin Maticiuc, declarații emoționante după ce a devenit tată a doua oară: „Emoții mai mari ca prima dată”

Codin Maticiuc se poate considera împlinit atât în viața profesională, cât și în viața personală. Pe data de 10 octombrie, Codin Maticiuc a devenit pentru a doua oară tată. Soția lui a adus-o pe lume pe micuța Ilinca, care întregește tabloul familiei. Soția lui Codin a fost într-o stare perfectă, iar cu doar o zi înainte să nască, aceasta a făcut sport, semn că era foarte încrezătoare că totul va decurge conform planului. Lucru care s-a și întâmplat.

Codin Maticiuc, despre venirea pe lume a celul de-al doilea copil: „Am avut emoții mari”

Codin Maticiuc și soția lui, Ana Pandeli, au mers în America acolo unde soția actorului din Clanul a născut-o pe Ilinca.

„Suntem toți bine și ne bucurăm că suntem toți împreună. Mămica e bine, deși stă cu toți trei acum. Am avut emoții mari. Parcă mai mari ca prima dată. Suntem toți împreună. Cu Smaranda și cu Dan”, a declarat Codin Maticiuc, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Mai mult, Codin Maticiuc a povestit și cum este viața cu trei copii: doi din relația cu Ana și băiețelul pe care Ana îl are dintr-o altă relație.

„Ziua cu fata mică în brațe la spital, seara acasă sculptez dovleci pentru fata cea mare. Dacă mă vede Dana Budeanu m-am nenorocit” a postat Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc a ținut mult timp paginile tabloidelor și asta după ce în urmă cu ani făcea cucerire după cucerire ca un adevărat crai. Timpul a trecut, iar acum Codin este la casa lui, alături de femeia care i-a dăruit doi copii. În urmă cu ceva timp acesta povestea că fiica lor Smaranda este foarte curioasă cum a început povestesa dintre cei el și iubita lui, Ana.

”În fiecare seară, fetița mea Smaranda îi cere mamei ei să îi spună aceeași poveste: cum a cucerit-o Codin pe Ana. Astfel, povestea noastră nu este doar fără de sfârșit, ea și reîncepe zilnic.

Sunt curios cum i-o povestește ea, știu însă ce i-aș spune eu. I-aș spune că în viață câteodată prințesele se îndrăgostesc de balauri. I-aș spune că eroii sunt câteodată chiar capcaunii, nu prinții. I-aș spune că piticii au fost adesea regi. I-aș spune clișeul ăla că nu contează cum arăți sau câți bani ai. Că doar acțiunile tale te definesc.
I-aș spune povestea povestea cocoșatului de la Notre-Loft care și-a cucerit prințesa cu greu dar iremediabil. I-aș povesti aventurile lor, cum au crezut că o să fie asasinați în Africa, călătoria cu scuterul printre templele din Bagan, cum au fost escortati afară din Jimmy’s la Monte Carlo, cum au băut cu Cuba Gooding Jr la Miami sau cum am fost în Jacksonville după Kid Rock. I-aș spune povestea noastră, în fiecare seară altfel, pentru că sunt sute de feluri în care poate fi spusă”,  a scris Codin Maticiuc pe rețelele sociale.