Codin Maticiuc, dezvăluiri despre relaţia cu femeia care i-a schimbat viaţa. „Căpcăunul din poveste a fost îngrozitor”

Codin Maticiuc, unul dintre băieţii de oraş ai Capitalei, s-a schimbat radical după ce a cunoscut-o pe Ana Pandeli, femeia cu care are împreună două fetițe.

09 oct. 2023, 16:25
Codin Maticiuc, dezvăluiri despre relaţia cu femeia care i-a schimbat viaţa. „Căpcăunul din poveste a fost îngrozitor”
Codin Maticiuc, dezvăluiri despre relaţia cu femeia care i-a schimbat viaţa. "Căpcăunul din poveste a fost îngrozitor"

Afaceristul a devenit un familist convins, mai ales că partenera sa mai are un băiețel dintr-o relație anterioară. „Consider că am fost un antierou, întotdeauna. Și că sunt pe departe de a fi fost frumos, în orice situație nu am fost. Adică nici când m-am raportat la femei, nici când m-am raportat la orice am vrut să fac, în orice industrie, în cinematografie. N-am fost niciodată ăla frumos, adică eu tot timpul ar trebui să lupt, să sparg un geam, să intru pe acolo, să intru pe ușa din dos, să mă lupt. N-a fost ușor. N-a fost calea clasică și ușoară. Dar nici nu vreau să mă plâng. Adică sincer, n-aș vrea să mă plâng acum, în acest interviu, să-ți zic cât de greu mi-a fost. Pentru că totuși am fost sănătos, am avut părinți deștepți, părinți care au făcut bani”, a spus Codin Maticiuc la Antena Stars.

Citeşte şi: Cristina Șișcanu a făcut anunțul cu ochii în lacrimi după 12 ani de mariaj: „De ceva timp mă preocupă, obsesiv chiar”

Codin Maticiuc a decis să o surprindă pe partenera sa de viață cu ocazia aniversării sale, astfel încât a scris o carte, în care a ilustrat povestea lor de dragoste, „Povestea Frumoasei Ana și a căpcăunului Codin”.

„Acum, să stau eu să zic, săracul băiat bogat cât de greu i-a fost și lui… Nu, nu vreau! Căpcăunul din poveste a fost îngrozitor, ai văzut cât am muncit. Să știi că nu atât de mult. Practic, nici în carte căpcăunii nu se schimbă. Că unii reușesc să se schimbe, e o percepție. Adică, mai mult acolo am vrut să fie. Și după cum vedeți, căpcăunul nu a fost cel care s-a transformat, cum era bestia din „Frumoasa și bestia”, care de fapt era un prinț acolo. Până la mine era de fapt un căpcăun, doar că putea fi privit și din alt unghi. Ei s-au transformat într-o sigura entitate, într-un balaur cu două capete. Mie mi se pare că frumosul eveniment este și mai special, din punctul meu de vedere decât orice altceva. Decât ce e tradițional și tot ce ar trebui să fie. Ana. Clar. Aia e slăbiciunea lui”, a mai spus Codin Maticiuc.

Citeşte şi: Irina Rimes, demolată după conflictul cu Theo Rose: „E greu să ignor mesajele cu moldoveancă, scârbă, proastă. Am spus că e una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit”