Codin Maticiuc, nedezlipit de Flavia la o lansare de film

Flavia era nedespărţită, până în urma cu doua luni, de actorul Alexandru Ion. Relaţia a luat sfârşit în momentul în care actorul a cerut-o de soţie pe frumoasa vecină. Nepregătită pentru un pas atât de mare, blondina a pus capăt idilei. Zilele trecute, Flavia a fost văzută în compania lui Codin Maticiuc.

17 nov. 2017, 10:19
Codin Maticiuc, nedezlipit de Flavia la o lansare de film

Flavia Mihasan a avut o relatie stabila pe care a incheiat-o insa dupa ce a fost ceruta in casatorie, spun carcotasii. In timp ce alte domnisoare abia asteapta intrebarea si inelul, protagonista noastra a realizat ca nu este inca pregatita pentru pasul cel mare.

Acum, „matinala” pare apropiata de un alt actor, de data aceasta unul mai cunoscut publicului comercial. 

Potrivit wowbiz.ro, la lansarea filmului „Hawaii”, vedeta de televiziune a fost invitata lui Codin Maticiuc si a fost nedezlipita ce acesta. Amabil, omul de afaceri a stat langa Flavia la coada la popcorn, a dus-o la masa, apoi a condus-o la locul ei, in cinematograf, iar dupa ce a dat cateva interviuri, s-a intors la ea. Pe parcursul filmului, cei doi au ras si au glumit, tanara bucurandu-se de toata atentia „consumatorului de suflete”.