Codin Maticiuc, replici dure la adresa Guvernului. Ce spune despre măsurile luate de autorităţi

Codin Maticiuc s-a declarat extrem de nemulțumit de măsurile pe care le-a luat Guvernul pe timpul pandemiei. Vedeta a vrut să tragă un semnal de alarmă într-o postare pe pagina lui de Facebook.

03 aug. 2020, 17:51
Codin Maticiuc, replici dure la adresa Guvernului. Ce spune despre măsurile luate de autorităţi

Codin Maticiuc crede cu tăria că legea trebuie respecată sau schimbată. Și dacă cineva nu acceptă legea, trebuie să fie forțat să o respecte.

„Cred că legea trebuie respectată sau schimbată. Cu forța dacă e nevoie. Varianta „nu sunt de-acord cu ea, deci n-o respect”, nu merge. Acestea fiind spuse, înțeleg dorința guvernului de a impune distanțare. Chiar înțeleg și mi se pare absolut normal. Poate ar trebui alte norme impuse”, a scris Codin Maticiuc.

Nelu Tătaru, despre purtarea obligatorie a măştii. „Nu vrem să devenim un stat poliţienesc. Sunt reguli care trebuie respectate de toţi”

Acesta este extrem de revolat din cauza faptului că restaurantele sunt nevoite să închidă la ora 23:00.

„Este extrem de cald afară, interiorul este interzis deci restaurantele nu vând deloc la prânz. Seara lor începe când se lasă puțină răcoare, la 21_00. Nu e cam puțin până la 23:00 ca să-și facă banii pentru supraviețuire? La fel și câteva cafenele și terase unde distanțarea era ținută cu sfințenie, de la distanța între mese până la numărul de oameni la masă. La anumite terase se făcea și teatru și stand-up în aer liber. Şi lor le va fi greu cu o singură reprezentație pe zi și aia în zăpuşeală”, a mai scris Codin Maticiuc.