Codin Maticiuc și-a lăsat portofelul într-un taxi, în Franța. A pierdut 5000 de euro

Codin Maticiuc a avut parte de o întâmplare neplăcută în Franța, unde a fost plecat împreună cu familia. La întoarcerea dintr-un parc de aventură afaceristul a realizat că-i lipsea portofelul cu 5000 de euro.

13 oct. 2021, 16:54
Codin Maticiuc și-a lăsat portofelul într-un taxi, în Franța. A pierdut 5000 de euro

Codin Maticiuc

a avut parte de ghinion în Franța, unde în timp ce se întorcea cu familia dintr-un parc de aventură a realizat că și-a pierdut portofelul.

Afaceristul a realizat că este foarte posibil să fi uitat portofelul cu cei 5000 de euro, bani cash, în taxi.

Codin a povestit fanilor întreaga poveste pe conturile de socializare. El a precizat că nu s-a îngrijorat niciodată de bunurile sale, în condițiile în care întotdeauna este atent la portofelul său.

În momentul în care și-a dat seama că nu mai are portofelul, afaceristul a avut un șoc și și-a reamintit că ar fi posibil să îl fi scăpat în taxi.

„Recepția m-a sunat și mi-au spus că au găsit portofelul. M-am dus și m-am întâlnit cu acest șofer, mi-a spus că este algerian, mi-a spus să mă uit că sunt toți banii, am luat din banii ăia 500 de euro și i-am dat lui, dar primul gest a fost de refuz”, a povestit Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc, jigniri și violențe după Untold: „Vreau să mă duc la pușcărie. Sunt gata să plătesc pentru asta”

Totul a început de la o serie de jigniri la adresa unei fete cu care Codin Maticiuc fusese la festival

. Actorul a reacționat imediat și i-a răspuns bărbatului.

„Aseară când plecam de la Untold împreună cu doua fete cineva a jignit-o pe una dintre ele. Rău. M-am întors și l-am văzut pe jegos. Un grăsuț penibil și frustrat pe care (recunosc) l-am jignit și eu înapoi. I-am spus ceva de genul că îl bat ca la concurs. Vocifera și el ceva, nu foarte convins iar fetele mele ma trăgeau înapoi. Deodată, total din neant, un bombardier în hanorac Palm Angels (se putea altfel?!?) a încercat sa ma lovească printre ele. Cumva m-am ferit și mâinile fetelor care ma împingeau pe strada l-au mai blocat și ele și n-a reușit sa ma atingă. Am avut noroc ca ma aflam chiar la ieșirea din festival și era poliție și jandarmeria care au intervenit imediat. Zic ca am avut noroc căci bombardierul și grăsuțul probabil mă dovedeau. Din păcate l-au legitimat doar pe bombardier, nu și pe grăsuț. Ce credeți? Era din Cluj? Arș! Era din București de la mine, bineînțeles! Dristor mai exact”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Codin Maticiuc a cerut ajutorul urmăritorilor săi de pe Facebook ca să-l poată găsi pe cel care a jignit-o pe prietena lui. Actorul a mărturisit că nu vrea să facă plângere la poliție, ci să rezolve problema singur, chiar dacă va merge la închisoare.

„Vreau să mă duc la pușcărie”, și-a început actorul mesajul.

„Ei și aici vine treaba. Va rog frumos, va las aici poze cu smardoiul, dacă îl recunoașteti va rog să-mi lăsați în privat, ce știți de el. Îl bate fratele vostru așa mic cum e. În general, sa știți, H&M și Zara dau de pământ cu Palm Angels (mai ales cu ăla de Dragonul Roșu).
Știu, e ilegal să-ți faci dreptate singur și poliția din Cluj ma așteaptă sa fac plângere. N-o sa fac. De ce? Am mai făcut la circa 2, la mine la București și au lucrat cu infractorii. Încredere zero. Plus ca nici nu prea exista lege ca până la urmă doar a încercat sa ma lovească. Cred ca nici amenda nu-și ia. Mai bine-l amendez eu.

Revin, dați-mi un semn de bombardierul cu fakeul Palm Angels. Îl urechez singur la el în cartier. Chiar la el la bloc. E normal și legal? Nu e. Gigi Becali s-a dus la închisoare fix pentru că și-a făcut dreptate singur. Nu va încurajez și nici nu va recomand sa faceți asta dacă vă aflați în locul meu. Fac eu și sunt gata sa plătesc pentru asta dar o tragere de urechi și un șut în cur merită să îi trag cocalarului”, a scris Maticiuc pe Facebook.

 


loading...