Codin Maticiuc și soția lui, răfuială pe rețelele sociale. Reacția neașteptată a Anei după ce soțul ei a dezvăluit că s-au certat în aeroport: „Aveai șanse egale să impresionezi și dacă nu spuneai asta despre mine”

Despre Codin Maticiuc se știe că este extrem de empatic și receptiv la problemele celor mici. Fundația pe care o conduce a făcut investiții uriașe în renovarea secției de hematologie pediatrică de la Spitalul Fundeni. Recent, afaceristul a relatat, pe rețelele sociale, cazul unei fetițe fără picioare pe care a întâlnit-o în aeroport și care l-a impresionat până la lacrimi.

29 ian. 2024, 12:31
Codin Maticiuc și soția lui, răfuială pe rețelele sociale. Reacția neașteptată a Anei după ce soțul ei a dezvăluit că s-au certat în aeroport: „Aveai șanse egale să impresionezi și dacă nu spuneai asta despre mine”

Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au cunoscut în 2013, la o prezentare de modă a unei prietene comune. Ana divorțase de puțin timp și nu s-a lăsat din prima cucerită de Codin. Cei doi au început să se întâlnească după mult timp de când se cunoscuseră.

Codin Maticiuc și soția lui, răfuială pe rețelele sociale

Eram aseară pe drum spre Sofia cu Miami Bici 2 că ni l-au băgat bulgarii în rețeaua lor cinematografică. N-am găsit avion direct la dus, așa că am făcut escală la Istanbul. Mergeam cu regizorul Jesus del Cerro pe banda rulantă orizontală ca să nu cumva să facem prea mulți pași între porțile de îmbarcare. Afundați într-o discuție aprinsă despre cinematografie. Sau clătite, nu mai știu. Eu un pic supărat că mă certasem cu nevastă-mea aiurea pe c****uri (ca să fiu corect, mă certasem fără M-ul de la final).

Pe lângă noi, fără să folosească banda de leneși, a trecut o fetiță pe skateboard. Cred că nu avea mai mult de 12 ani, dar sunt sigur că nu avea picioare. Deloc. Fetița asta era un ciot pe un skateboard dând din mâini pe jos ca să îi avanseze vehiculul. Era extrem de mică, parcă nici trup nu avea mult. Era îmbrăcată într-un hanorac verde fosforescent, poate și pentru a fi mai ușor observată. Brunetă și cu ochelari (normal, de ce ar fi avut o vedere perfectă). Părea că nu are nici bazin, și nici stomac, atât de mic era acest ciot așezat pe skate. Cam 40 cm de la sol, cu tot cu placă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Fetița pe roți era în aeroport la Istanbul, călătorea undeva. Singură. Sau așa părea. M-am uitat la Jesus și el la mine, îmi venea să-l întreb de tizul lui. Ce face, ce zice, ce părre are, d-astea. Vă reamintesc: uitați-vă în sus, să știți ce vă doriți, unde vreți să ajungeți, să rămâneți motivați. Uitați-vă apoi în jos ca să vă amintiți că sunteți fericiți cu ce aveți acum și că veți lupta să vă fie mai bine, dar râzând. Și când vă uitați în jos, să fiți cu băgare de seamă, poate o vedeți și pe fetița pe roți că tare mică era

„, a scris Codin Maticiuc pe Instagram.

Deranjată de remarca pe care afaceristul a făcut-o la adresa ei, soția lui, Ana Pandeli, a intervenit într-un comentariu: „Aveai sanse egale sa impresionezi si daca nu spuneai un c***t despre mine

Codin Maticiuc

Codin Maticiuc și Ana Pandeli au doi copii, iar Ana are un copil dintr-o relație anterioară

Codin Maticiuc și Ana Pandeli formează de mai mulți ani un cuplu, iar în toamna anului 2023, cei doi s-au căsătorit civil, în secret, despre acest eveniment știind doar familia și prietenii apropiați.

Afaceristul spune că Ana l-a schimbat total, devenind familist convins. Cei doi au împreună doi copii, iar băiatul Anei dintr-o căsnicie anterioară are o relație foarte bună cu Codin, locuind alături de ei.

Era, de fapt, un căpcăun, doar că putea fi privit și din alt unghi. Ei s-au transformat într-o sigura entitate, într-un balaur cu două capete. Mie mi se pare că frumosul eveniment este și mai special, din punctul meu de vedere decât orice altceva. Decât ce e tradițional și tot ce ar trebui să fie. Ana. Clar. Aia e slăbiciunea lui”, declara Codin Maticiuc, la Antena Stars.